Ξύλο, χημικά και λιποθυμία στον τελικό χάντμπολ ΑΕΚ-Διομήδης Άργους!

21:16 30/5/2014 - Πηγή: E-Typos
Ανανέωση 21:30
Ο πρόεδρος της ΟΧΕ, Παντελής Χατζηιωάννου, και ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, αποφάσισαν από κοινού να μη διεξαχθεί ο τρίτος και καταληκτικός τελικός της Α1 χάντμπολ των Ανδρών, μεταξύ ΑΕΚ και Διομήδη Άργους, μετά τα όσα διαδραματίστηκαν μεταξύ οπαδών της Ένωσης και αστυνομικών δυνάμεων πριν την έναρξή του. Πλέον, ο αθλητικός δικαστής θα αποφασίσει τη Δευτέρα για την τύχη του αγώνα, με πιθανότερο σενάριο τη διεξαγωγή του την προσεχή Τρίτη (3/6) και
πάλι στο κλειστό του Πανελληνίου, χωρίς όμως θεατές.Η ώρα της στέψης του πρωταθλητή στην Α1 χάντμπολ των ανδρών «αμαυρώθηκε» από αδικαιολόγητα επεισόδια στο κλειστό του Πανελληνίου, περίπου πέντε λεπτά πριν την έναρξη του τρίτου τελικού. Οι οπαδοί της Ένωσης λίγο πριν αρχίσει ο αγώνας συγκρούστηκαν με αστυνομικές δυνάμεις, με την ένταση να «κατεβαίνει» και στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, ένας από τους οπαδούς της ΑΕΚ έχασε τις αισθήσεις και έμεινε λιπόθυμος στο παρκέ, όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Με την ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική, μετά τη ρίψη χημικών από την αστυνομία, οι περίπου 1.000 θεατές βγήκαν από το κλειστό και κάθισαν στον περιβάλλοντα χώρο. Η ατμόσφαιρα μετά από ώρα μπορεί να καθάρισε, αλλά αποφασίστηκε η οριστική διακοπή του αγώνα και το φύλλο αγώνα έκλεισε.

Ενημέρωση 21:04
Η ώρα της στέψης του πρωταθλητή στην Α1 χάντμπολ των ανδρών «αμαυρώθηκε» από αδικαιολόγητα επεισόδια στο κλειστό του Πανελληνίου, περίπου πέντε λεπτά πριν την έναρξη του τρίτου τελικού μεταξύ της ΑΕΚ και του Διομήδη Άργους. Οι οπαδοί της Ένωσης λίγο πριν αρχίσει ο αγώνας συγκρούστηκαν με αστυνομικές δυνάμεις, με την ένταση να «κατεβαίνει» και στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, ένας από τους οπαδούς της ΑΕΚ έχασε τις αισθήσεις και έμεινε λιπόθυμος στο παρκέ, όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Τα τρομερά επεισόδια στην Κυψέλη είχαν ως αποτέλεσμα την αναβολή του 3ου τελικού της Α1 χάντμπολ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Διομήδη. Στον αθλητικό δικαστή την Δευτέρα (2/6) η υπόθεση για την οριστική απόφαση!
Keywords
Τυχαία Θέματα