Βρύζας: Τα επεισόδια στην Τούμπα έγιναν διότι ο κόσμος ήταν προκατειλημμένος

19:29 5/5/2014 - Πηγή: E-Typos
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απολογήθηκε στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, στην οποία προσέφυγε μετά την πρωτόδικη καταδίκη από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ομοσπονδίας, βάσει της οποίας η μακεδονική ομάδα τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών, ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 50.000 ευρώ, για τα διαδραματισθέντα στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Η
υπερασπιστική γραμμή του «Δικέφαλου» στηρίχτηκε στο ότι δεν υπήρξαν σωματικές βλάβες σε ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, άρα κατά την άποψή της νομικής εκπροσώπησης ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να τιμωρηθεί με βάση τα ισχύοντα για μεμονωμένα επεισόδια και όχι για εκτεταμένα. Η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί έως αύριο το πρωί.

Στην εκδίκαση της έφεσης παρέστη και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ζήσης Βρύζας, προς τον οποίο ο πρόεδρος της Επιτροπής, Νικόλαος Λεοντής, απηύθυνε το ερώτημα «γιατί στους ευρωπαϊκούς αγώνες δεν ανάβει ούτε ένα κεράκι; Οι ίδιοι αστυνομικοί δεν κάνουν τον έλεγχο;», για να λάβει την απάντηση: «Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια ο κόσμος ξέρει ότι πάει να δει ένα καθαρό ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Στο ματς με τον Ολυμπιακό είχε προηγηθεί στο Καραϊσκάκη ένα παιχνίδι στο οποίο ο ΠΑΟΚ είχε αδικηθεί και έτσι ο κόσμος πήγε προκατειλημμένος και ήταν σε έξαρση».
Keywords
Τυχαία Θέματα