Τσάκας: Οι υποκριτές της ΠΑΕ ΠΑΟ "σαμποτάρουν" τη συμφωνία

Ευθεία επίθεση στη διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τον Γιάννη Αλαφούζο εξαπέλυσε με ανακοίνωσή του ο Βλάσης Τσάκας, κατηγορώντας τους ότι "σαμποτάρουν" το ενδεχόμενο συμφωνίας για την είσοδο του πρίγκιπα Φαϊζάλ στην εταιρεία. Ο εκπρόσωπος του υποψήφιου επενδυτή κάνει λόγο για υποκρισία και υπογραμμίζει ότι «οι κατά
σύμπτωση διοικούντες, οι άνθρωποι που εμφανίστηκαν από το πουθενά, οι όψιμοι Παναθηναϊκάρες, συνεχίζουν το ίδιο βρώμικο επικοινωνιακό τους παιχνίδι... Δυστυχώς οι κύριοι αυτοί (που διευκόλυναν κατά δήλωση τους) την είσοδο του Πρίγκιπα, αρνήθηκαν σχεδόν τα πάντα, επικαλούμενοι ζητήματα εμπιστευτικότητας, αν και εμείς οι ίδιοι τους είχαμε προτείνει και σχετικό ιδιωτικό συμφωνητικό εχεμύθειας, όπως άλλωστε συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Αντιλαμβανόμαστε βέβαια από τις συνεχείς διαρροές κύκλων και τετραγώνων, καθώς και τις αλλεπάλληλες απαντήσεις μέσω ανακοινώσεων, την απροθυμία τους για εχεμύθεια και όχι μόνο».
Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης, ο Τσάκας αναφέρει: «Ζητήσαμε να διασταυρώσουμε και να ελέγξουμε στοιχεία του 2012, επικεντρώνοντας την προσοχή μας στο δεύτερο εξάμηνο του 2012, και να δούμε και την πρόβλεψη για το πρώτο εξάμηνο του 2013. Ποιος άραγε μπορεί να απαιτήσει την καταβολή 28 εκατομμυρίων ευρώ χωρίς να έχουν δει οι δικής του εμπιστοσύνης σύμβουλοι τα απαιτούμενα στοιχεία; Πόσο μάλλον όταν καθημερινά έρχονται στο φως της δημοσιότητας ολοένα και περισσότερες "άγνωστες" οικονομικές υποχρεώσεις; Ζητήσαμε εγγράφως τα εξής:
1. Συγκεκριμένο ραντεβού σε συγκεκριμένη ημέρα στην Τράπεζα όπου τηρείται ο ειδικός λογαριασμός της ΠΑΕ, ώστε να κατατεθεί η τραπεζική επιταγή 28 εκατομμυρίων ευρώ, με ταυτόχρονη παραίτηση-αντικατάσταση των μελών του Δ.Σ.
2. Έλεγχο όπως εμείς επιθυμούμε με βάση αναλυτική λίστα απαιτήσεων
3. Ουδέποτε ζητήθηκε M.O.U, όπως ψευδώς διαρρέουν για να δημιουργηθούν εντυπώσεις, απλά δόθηκαν εγγράφως οι προτάσεις μας. Σε περίπτωση που συνεχιστεί αυτό τα γαϊτανάκι εντυπώσεων, το οποίο προκαλεί η πλευρά της ΠΑΕ, θα αναγκαστούμε να δώσουμε στην δημοσιότητα όλη τη μεταξύ μας αλληλογραφία».
Και καταλήγει: «Εσείς παραπλανήσατε, εμείς απλά υποβάλλαμε μία πρόταση η οποία παραδόξως απορρίφθηκε και μας οδηγήσατε, αγνοώντας τις απαιτήσεις μας, σε μία αύξηση Μ.Κ. 15 ημερών με 8 εργάσιμες μόνο. Εμείς κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να ολοκληρωθεί το deal και εσείς ακριβώς το αντίθετο. Η υποκρισία σας περισσεύει».
Keywords
Τυχαία Θέματα