Τσ. Πασκουάλ (Μπαρτσελόνα): Να δώσουμε το... 200%

22:55 8/4/2013 - Πηγή: E-Typos
Αξιοποίηση του πλεονεκτήματος της έδρας ζήτησε ο Τσάβι Πασκουάλ, παραμονή του πρώτου αγώνα με τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Παράλληλα, ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα επισήμανε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να δώσουν το 200% απέναντι στους «πράσινους», προκειμένου να μην επαναληφθεί ο αποκλεισμός του 2011.

«Είναι μια ομάδα που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα μέσα στην ρακέτα με την παρουσία του Σχορτσανίτη, ενώ και οι περιφερειακοί μπορούν να δημιουργήσουν ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες. Ο Τσαρτσαρής είναι πολύ ικανός στα κλεψίματα, ενώ και ο Γκιστ έχει την ικανότητα να κερδίζει
πολλά φάουλ. Είναι μια ομάδα με πολλές αλλαγές, όμως η παρουσία του Διαμαντίδη δίνει σιγουριά στην ομάδα. Κάποιοι πιστεύουν ότι ο φετινός Παναθηναϊκός είναι πιο αδύναμος σε σχέση με την ομάδα του 2011, όμως εγώ πιστεύω ότι φέτος έχουν ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο που έκανε πολύ καλές προσθήκες κατά την διάρκεια της σεζόν. Έχουν αποκτήσει πλέον δυναμική και χημεία, κάτι που φαίνεται και στα αποτελέσματα τους», είπε ο Πακουάλ και πρόσθεσε:

«Όλοι οι παίκτες πρέπει να δώσουν τα πάντα σε αυτές τις αναμετρήσεις, η ομάδα θα δώσει το... 200% για να πετύχουμε τον στόχο μας. Εμείς θέλουμε να νικήσουμε και να μεταφέρουμε την πίεση στον Παναθηναϊκό, είναι κλειδί για μας το πλεονέκτημα έδρας και πρέπει να το αξιοποιήσουμε, να είμαστε ανταγωνιστικοί. Από την αρχή της σεζόν ο στόχος μας ήταν να φθάσουμε στα προημιτελικά έχοντας το πλεονέκτημα έδρας για να βρεθούμε στο φάιναλ φορ του Λονδίνου, γι' αυτό αγωνιστήκαμε τόσους μήνες».
Keywords
Τυχαία Θέματα