Τσ. Ντομίνγκες: Ήρθα στον ΟΣΦΠ γι' αυτό που εκπροσωπεί η ιστορία του

16:47 3/7/2013 - Πηγή: E-Typos
Το νέο μεταγραφικό απόκτημά του, τον Αργεντινό Τσόρι Ντομίνγκες, παρουσίασε σήμερα το μεσημέρι ο Ολυμπιακός στο "Γ. Καραϊσκάκης". Ο 32άχρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος επέλεξε τη φανέλα με το νούμερο 35, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μετακίνησή του στους πρωταθλητές Ελλάδας, τονίζοντας ότι ήταν εξ αρχής η πρώτη επιλογή του, παρά το γεγονός ότι υπήρχε ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες.

«Είμαι χαρούμενος κι ευγνώμων
για την προσπάθεια που έγινε. Ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο και στη διάθεση του προπονητή για να δώσω ό,τι καλύτερο. Ακόμα μια φορά θέλω να πω πως είμαι ευτυχισμένος και ένα επιπλέον κίνητρο είναι πως θα φορώ τα ίδια χρώματα με τις προηγούμενες ομάδες μου για να δώσω το κάτι παραπάνω και να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι» είπε αρχικά ο Ντομίνγκες και συνέχισε: «Αποφάσισα να έρθω στον Ολυμπιακό γιατί είναι μεγάλος σύλλογος και αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο. Γι' αυτό ήρθα κι εγώ εδώ, για να δώσω το καλύτερο και να πετύχουμε μεγάλα πράγματα. Θέλω μέσω του αγωνιστικού χώρου να ανταποδώσω την αγάπη και τη χαρά που λαμβάνω από την πρώτη στιγμή που ήρθα».

Ο πρώην παίκτης της Ράγιο Βαγεκάνο επιβεβαίωσε ότι είχε προτάσεις από άλλες ομάδες, όπως η Μάλαγα, αλλά και ότι είχε ενδιαφερθεί γι' αυτόν ο ΠΑΟΚ. «Από την αρχή ήθελα Ολυμπιακό, είναι μεγάλη ομάδα, παλεύει πάντα για τις πρώτες θέσεις και αυτό είναι που μου αρέσει. Να διεκδικώ πάντα τις πρώτες θέσεις. Καμία στιγμή δεν είχα αμφιβολία να έρθω στον Ολυμπιακό, κυρίως γι' αυτό που εκπροσωπεί η ιστορία του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος μεσοεπιθετικός.

Ο Ντομίνγκες είπε ακόμη ότι υπήρχαν από καιρό επαφές με τους "ερυθρόλευκους" και πως έπαιξε ρόλο στην απόφασή του το γεγονός ότι ήταν επιλογή του Μίτσελ, ενώ δήλωσε έτοιμος να αναλάβει ηγετικό ρόλο στην ομάδα, εφόσον του ζητηθεί. Εξέφρασε δε την ευχή να συνεχίσει την καλή παράδοση που έχει ο Ολυμπιακός στην επιλογή ποδοσφαιριστών από τη χώρα του.

Την παρουσίαση του νέου μεταγραφικού αποκτήματος των πρωταθλητών έκανε εκ μέρους της ΠΑΕ ο διευθύνων σύμβουλος, Γιάννης Βρέντζος, ο οποίος τόνισε ότι ο Ντομίνγκες ήταν η πρώτη επιλογή του Ολυμπιακού για τη συγκεκριμένη θέση και πρόσθεσε: «Είναι πολύ σημαντικό που ένας ποδοσφαιριστής με την καριέρα του Τσόρι επιλέγει να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και στον Ολυμπιακό. Ό,τι χρειάζεται, έχει γίνει και θα γίνει. Δεν μπορεί κάθε μέρα να παρουσιάζονται καινούρια ονόματα».
Keywords
Τυχαία Θέματα