Συνελήφθη ύποπτος στο Αγρίνιο για τραυματισμό παίκτη του Ολ. Βόλου

19:54 10/6/2013 - Πηγή: E-Typos
Ένα άτομο συνελήφθη από την Αστυνομία και ένα ακόμη αναζητείται για τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου Σταμάτη Καρρά από ρίψη κροτίδας χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Παναιτωλικού, στο Αγρίνιο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθη το πρωί
στο Αγρίνιο ένας 31άχρονος, εναντίον του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί Αθλητισμού, κατοχή βεγγαλικών - κροτίδων και πρόκληση σωματικών βλαβών. Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζει και ένας 32άχρονος, ο οποίος αναζητείται.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, λίγο πριν από την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα Παναιτωλικού - Ολυμπιακού Βόλου, ο 31άχρονος, ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν στην κερκίδα του γηπέδου, προμηθεύτηκε μία κροτίδα από τον 32άχρονο. Στην συνέχεια, ο συλληφθείς έριξε την κροτίδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα, να τραυματιστεί ελαφρά ο 25άχρονος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου.

Επίσης, λίγο μετά τη λήξη του αγώνα, συνελήφθη ένας 43άχρονος, διότι σύμφωνα με την Αστυνομία, έριξε στο γήπεδο, κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής συνάντησης, τρεις κροτίδες.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 43άχρονου οι αστυνομικοί βρήκαν ένα αυτοσχέδιο βαρελότο και πέντε ακόμα κροτίδες.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ζήτησε συγγνώμη από τους φίλους της αγρινιώτικης ομάδας, τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Σταμάτη Καρρά, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε και στην οποία υπογραμμίζει ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποτρέψει αντίστοιχα φαινόμενα στο μέλλον.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Παναιτωλικός, πιστεύοντας ότι εκφράζει όλο το φίλαθλο κόσμο της ομάδας, εκφράζει την ειλικρινή της λύπη για το περιστατικό που συνέβη στο γήπεδο μας και είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή Σταμάτη Καρρά. Παράλληλα εκφράζει και την οργή της για τη δυνατότητα που δόθηκε σε δύο-τρεις θεωρούμενους οπαδούς να χαλάσουν τη γιορτή της πόλης και της ομάδας και να μειώσουν στα μάτια όλης της φίλαθλης Ελλάδας αυτό που με κόπο χτίζουμε όλα αυτά τα χρόνια.

Ο καθένας πρέπει να πάρει τις ευθύνες του και οι επικεφαλής των οργανωμένων οπαδών της ομάδας πρέπει να καταδικάσουν να απομονώσουν και να αποβάλουν από το συλλόγου αυτούς που αμαυρώνουν την έννοια της υποστήριξης και της αγάπης προς τον Παναιτωλικό. Ευχόμαστε πλήρη ανάρρωση στον άνθρωπο και επαγγελματία Σταμάτη Καρρά. Τέλος η ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακοινώνει ότι θα κάνει ότι είναι απαραίτητο για να αποτραπεί η επανάληψη τέτοιων φαινομένων».

Διαβάστε περισσότερα εδώ: http://www.e-typos.com/Post.aspx?id=35248
Keywords
Τυχαία Θέματα