Συνελήφθη ένας ακόμα από τους δράστες της μεγάλης ληστείας στην Αλόνησο

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας ακόμα από τους δράστες της μεγάλης ληστείας στην Εθνική Τράπεζα Αλονήσου, στις 24/8/2012.
Στη διάρκεια αυτής της ληστείας, οι δράστες άρπαξαν περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ, ενώ κατά την επεισοδιακή διαφυγή τους πυροβόλησαν
εναντίον δύο αστυνομικών και ενός λιμενικού που τους καταδίωξαν.
Πρόκειται για έναν 27άχρονο, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης.
Συγκεκριμένα: 1. Ένταλμα σύλληψης του 1ου Ανακριτικού Τμήματος Βόλου, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για ληστεία, που αφορούν στην ληστεία στην Αλόνησο. 2. Ένταλμα σύλληψης του 1ου Ανακριτικού Τμήματος Χαλκίδας, για διακεκριμένη κλοπή.
Σε έρευνα που διενεργήθηκε σε σπίτι που φιλοξενείτο ο 27χρονος στον Αγ. Δημήτριο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Ένα υποπολυβόλο τύπου UZI με γεμιστήρα με 20 φυσίγγια, 50 φυσίγγια, μία γεμιστήρα UZI, μία ξιφολόγχη, πλήθος από σφραγίδες δημοσίων υπηρεσιών, εταιρειών και φυσικών προσώπων και φωτοαντίγραφα δελτίων Αστυνομικών Ταυτοτήτων και άλλων εγγράφων.
Συνελήφθη επίσης ο 36άχρονος ο οποίος φιλοξενούσε τον δράστη στο σπίτι του.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες εγκληματικές πράξεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα