Συνέδριο Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Νέων Επιχειρηματιών

17:40 25/6/2014 - Πηγή: E-Typos
Το Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Νέων Επιχειρηματιών (YES for Europe- www.yes.be ) θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και τις εγκαταστάσεις του κόμβου επιχειρηματικότητας και καινοτομίας, INNOVATHENS το τριήμερο 26-28 Ιουνίου.
Αυτή η πολύ σημαντική εκδήλωση λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα στα πλαίσια της πολιτικής του YES for Europe
να διοργανώνει το εξάμηνο συνέδριο του στη χώρα που έχει την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Με αφορμή την εκδήλωση αυτή η πόλη μας θα φιλοξενήσει διεθνείς προσωπικότητες με πρωταγωνιστικό ρόλο στη παγκόσμια νεανική επιχειρηματικότητα. Οι ομιλητές θα μοιραστούν με τους συμμετέχοντες τις πολύτιμες εμπειρίες τους και θα θέσουν τους στόχους ώστε η Ευρώπη να καταστεί ο πρωταγωνιστής της καινοτομίας και της νεανικής επιχειρηματικότητας.
Το συνέδριο θα συνδιοργανωθεί από το Orange Grove (www.orangegrove.biz), το «Σωματείο Νεανική Επιχειρηματικότητα» (www.neaep.gr), το ΙNNOVATHENS, και τελεί υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ελληνικής Προεδρίας και του Δήμου Αθηναίων.
Τρεις μοναδικές μέρες όπου η καρδιά της παγκόσμιας νεανικής επιχειρηματικότητας και καινοτομίας θα χτυπάει στο κέντρο της Αθήνας και σημαντικές προσωπικότητες θα μοιραστούν με τους συμμετέχοντες την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους.
Ο θεσμός του συνεδρίου έχει δημιουργηθεί από την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Νέων Επιχειρηματιών για να βοηθήσει τους νέους επιχειρηματίες της Ευρώπης να δημιουργήσουν ένα κοινό δίκτυο που θα τους επιτρέψει να μοιραστούν εμπειρίες και τεχνογνωσία και θα τους δώσει ένα βήμα έκφρασης προτεινόμενων πολιτικών προς τα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης με στόχο την ενίσχυση και προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας.
Παράλληλα με το 1ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Νεανικής Επιχειρηματικότητας και συγκεκριμένα το Σάββατο 28 Ιουνίου, θα λάβει χώρα το 5ο Φόρουμ Ελληνικών Νεοφυών Επιχειρήσεων που οργανώνεται από την Ελληνική Ένωση Νεοφυών Επιχειρήσεων στο INNOVATHENS.
Με αυτό ακριβώς το σκοπό, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του συνεδρίου, την πόλη της Αθήνας θα επισκεφτούν διεθνείς προσωπικότητες καθώς και πάνω από 300 ξένοι και έλληνες επιχειρηματίες. Μεταξύ αυτών η Αντιπρόεδρος της Ε.Ε. Neelie Kroes, η Global Vice Chair της Ernst & Young Maria Pinelli, η Πρόεδρος του EBAN Candace Johnson, η Founder του Lisbon Council Ann Mettler, ο Founder των Copenhagen Suborbitals Peter Madsen, ο ιδρυτής του Engine Advocacy Michael McGeary, κ.α.
Το συνέδριο θα χαιρετήσει ο Δήμαρχος Αθηναίων Κος Καμινης Γεώργιος ,ο Ολλανδός Πρέσβης Κος Jan Versteeg και ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Νέων Επιχειρηματιών Κος Δημήτρης Τσίγκος.

Δηλώσεις συμμετοχής: http://goo.gl/N6hwvK
Για το πρόγραμμα του συνεδρίου ακολουθήστε αυτό τον σύνδεσμο: www.youthentrepreneurship.eu
Για περισσότερες πληροφορίες: - www.yes.be
www.innovathens.gr

«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3475518, 210 3453548
www.technopolis-athens.com, [email protected]

Πρόσβαση:
Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»
Το INNOVATHENS έχει ενταχθεί στο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ATTIKH 2007-2013», στον Άξονα Προτεραιότητας (2): «ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ» του Π.Ε.Π. «Αττικής 2007-2013», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α. (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης)
Keywords
Τυχαία Θέματα