Σύλληψη 57άχρονου προπονητή για ασέλγεια σε ανήλικους

20:01 9/4/2012 - Πηγή: E-Typos
Τη θέση του ως προπονητής ποδοσφαιρικής ομάδας εκμεταλλευόταν 57άχρονος, για να ασελγεί σε βάρος παιδιών από 12 έως 17 ετών.
Ο 57άχρονος προπονητής συνελήφθη χθες στο Περιστέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι παρακολουθούσαν διακριτικά το χώρο όπου ο κατηγορούμενος προπονούσε τα παιδιά.
Όπως ανακοινώθηκε από τη ΓΑΔΑ,
με εισαγγελική διάταξη και για λόγους προστασίας του κοινωνικού συνόλου, δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία και η φωτογραφία του συλληφθέντα. Πρόκειται για τον Δημήτριο Μιχ. Λιγομένο, ο οποίος γεννήθηκε στις 10-2-1955 στο Περιστέρι και κατοικεί στην Αθήνα και ήταν προπονητής στην ποδοσφαιρική ομάδα Γ' Κατηγορίας Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ Πατησίων.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο προπονητής δελέαζε τα παιδιά είτε με χρήματα είτε με μία θέση στην ομάδα ή και άλλες υποσχέσεις για να ασελγεί πάνω τους.
Ο 57άχρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις κακουργηματικού χαρακτήρα αξιόποινες πράξεις της αποπλάνησης ανηλίκου, της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια, της ασέλγειας με ανήλικο έναντι αμοιβής και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, και παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή.
Keywords
Τυχαία Θέματα