Στους "Πυρήνες της Φωτιάς" συμμετείχε σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ο συλληφθείς 30άχρονος

16:41 19/8/2012 - Πηγή: E-Typos
Ανανέωση 14.37

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος του 30άχρονου αντιεξουσιαστή που κατηγορείται για συμμετοχή στη δολοφονία του 53χρονου οδηγού ταξί Δημήτρη Μίχα, στη Νάουσα της Πάρου, και τη ληστεία που έγινε σε υποκατάστημα τράπεζας, στο ίδιο

μέρος.


Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και συνοδεία ανδρών της Αντιτρομοκρατικής ο 30χρονος προσήλθε σήμερα το μεσημέρι στον εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για: Συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία από κοινού, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και κλοπές.


Ο 30άχρονος συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο Μοναστηράκι για την υπόθεση της αιματηρής ληστείας στη Νάουσα της Πάρου. Ωστόσο –όπως όλα δείχνουν- σύντομα θα βρεθεί αντιμέτωπος και πάλι με τη δικαιοσύνη καθώς η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία τον συνδέει και με τη "γιάφκα" της οργάνωσης "Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς" στην συμβολή των οδών Δασκαλοπούλου και Πραΐδου στο Αγρίνιο, η οποία ανακαλύφθηκε τις 5 Δεκεμβρίου 2010.


Εντός της ημέρας αναμένεται να εκδοθεί διάταξη για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατηγορουμένου.



Κυριακή 13.05

Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών μεταφέρθηκε πριν λίγο, υπο δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, ο 29χρονος που φέρεται ως εμπλεκόμενος στην υπόθεση της ληστείας μετά φόνου στην Πάρο.


Ο 30άχρονος εκρατείτο από χθες στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.


Το γενετικό του υλικό, σύμφωνα με το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, τον ταυτοποίησε ως εμπλεκόμενο με την ένοπλη ληστεία στην τράπεζα Alpha Bank και το θανάσιμο τραυματισμό του 53χρονου στην Πάρο.



Νωρίτερα χθες Σάββατο

Τριαντάχρονος Έλληνας, προσήχθη σήμερα το μεσημέρι από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, η οποία τον εντόπισε στο Μοναστηράκι, στο κέντρο της Αθήνας και φέρεται να συμμετείχε στη ληστεία τραπέζης και το φόνο του οδηγού ταξί, στην Πάρο.


Ταυτοποποιήθηκε μετά από εργαστηριακές εξετάσεις το δείγμα από το γενετικό υλικό του 30χρονου άνδρα, ο οποίος προσήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Η ταυτοποίηση έγινε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών, και το δείγμα του 30χρονου ταυτοποιήθηκε με αυτά που βρέθηκαν στα αντικείμενα στο σημείο του φονικού στη Πάρο.Ο 30χρονος, φέρεται να κινείται στον αντιεξουσιαστικό χώρο και σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται η συμμετοχή του και σε τρομοκρατικές οργανώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα