Στον εισαγγελέα, η παπαδιά και δεύτερος δράστης της δολοφονίας του ιερέα στην Ηλεία

15:26 5/9/2012 - Πηγή: E-Typos


Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας οδηγήθηκαν, σήμερα, η 43άχρονη πρεσβυτέρα, καθώς και ένας 41άχρονος, οι οποίοι κατηγορούνται από την Αστυνομία για τον φόνο του 52άχρονου ιερέα, που έγινε την περασμένη Δευτέρα.
Πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία έξω από το δικαστικό μέγαρο του Πύργου, αποδοκίμασαν τη σύζυγο του ιερέα και τον 41άχρονο, ενώ η Αστυνομία είχε λάβει αυξημένα μέτρα ασφαλείας.
Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την Αστυνομία, οι δύο δράστες είχαν προσχεδιάσει τον φόνο, λόγω της σχέσης που διατηρούσαν και αποφάσισαν να υλοποιήσουν το σχέδιό τους την περασμένη
Δευτέρα. Ειδικότερα, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, η 43άχρονη, αφού είχε συνεννοηθεί πρώτα με τον 41άχρονο, στάθμευσε το αυτοκίνητο που οδηγούσε και στο οποίο επέβαινε ο ιερέας σύζυγός της, σε πάροδο της εθνικής οδού Πύργου- Κυπαρισσίας, κοντά στην περιοχή του Κάτω Σαμικού. Στη συνέχεια, η 43άχρονη, προφασιζόμενη σωματική της ανάγκη απομακρύνθηκε από το αυτοκίνητο, ενώ στην περιοχή βρισκόταν ήδη ο 41άχρονος. Μόλις ο τελευταίος είδε τη γυναίκα να φεύγει, πλησίασε το αυτοκίνητο και πυροβόλησε τον ιερέα με κυνηγετικό όπλο, προκαλώντας του θανάσιμα τραύματα στο κεφάλι, τον τράχηλο και τον θώρακα.
Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, η 43άχρονη επιχείρησε, σύμφωνα με την Αστυνομία, να παραπλανήσει τους αξιωματικούς της Ασφάλειας που ερευνούσαν την υπόθεση, ισχυριζόμενη ότι ο σύζυγός της δολοφονήθηκε από αγνώστους δράστες, με κίνητρο τη ληστεία.
Πάντως, οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση, αφού δεν έχουν βρει ακόμα το κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποίησε ο 41άχρονος.
Keywords
Τυχαία Θέματα