Στην Μπαρτσελόνα μέχρι το τέλος της σεζόν ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης

15:22 16/5/2013 - Πηγή: E-Typos
Tην απόκτηση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη (28, 2.08) μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν ανακοίνωσε σήμερα η Μπαρτσελόνα. Μετά τον τραυματισμό του Νέιθαν Τζαγουέι, ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Πασκουάλ, αναζητούσε έναν σέντερ ικανό να καλύψει το κενό του άτυχου Αυστραλού. Ο Έλληνας διεθνής σέντερ δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις με τη Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης μετά τον αποκλεισμό της από τα πλέι οφ του ρωσικού πρωταθλήματος και σήμερα υπέγραψε συμβόλαιο για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου με τους Καταλανούς. Αυτή θα είναι η δεύτερη συμμετοχή
του στο ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς στο παρελθόν, και συγκεκριμένα τη σεζόν 2006-07, πήρε μεταγραφή μεσούσης της περιόδου από την ιταλική Λοτομάτικα Ρόμα στη Βαλένθια. Με τη φανέλα των «νυχτερίδων» είχε αγωνιστεί σε 14 αναμετρήσεις, σε κανονική περίοδο και πλέι οφ.

Ο Μαυροκεφαλίδης θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και εφόσον τα αποτελέσματα βγουν «καθαρά» αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με την κυανέρυθρη φανέλα κόντρα στη Μάλαγα αυτό το Σαββατοκύριακο.

Φέτος, με τη φανέλα της Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης είχε μέσο όρο 14,5 πόντους, 5,3 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ στο EuroCup. Στη VTB League είχε 15,5 πόντους, 6,3 ριμπάουντ, 1,8 ασίστ και 1 κλέψιμο μέσο όρο ανά αγώνα, ενώ στο ρωσικό πρωτάθλημα είχε 11,5 πόντους, 4,4 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ κατά μέσο όρο.
Keywords
Τυχαία Θέματα