Στέφενς: Η πιο δύσκολη κλήρωση για τον ΠΑΟΚ

19:38 9/8/2013 - Πηγή: E-Typos
Για την κλήρωση για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, που έφερε στο δρόμο του ΠΑΟΚ τη Μακάμπι, για τον εσχάτως αποκτηθέντα Μίροσλαβ Στοχ, αλλά και τη Σάλκε, μίλησε σε εκπροσώπους του Τύπου πριν την απογευματινή προπόνηση του «Δικεφάλου» στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, ο Χουμπ Στέφενς.

«Βλέποντας τις υπόλοιπες ομάδες που θα μπορούσαμε να παίξουμε, νομίζω πως είναι η πιο δύσκολη κλήρωση που μπορούσαμε να τύχουμε. Δεν είναι εύκολο να παίζεις στο Ισραήλ με την Μακάμπι», δήλωσε αρχικά
ο προπονητής των «ασπρόμαυρων».

Για την προοπτική αντιμετώπισης στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ τη Σάλκε, εφόσον υπάρξει τιμωρία της Μέταλιστ, είπε: «Δεν μπορούμε να πούμε κάτι γι’ αυτό. Πρέπει να περιμένουμε, γιατί δεν ξέρουμε τι θα γίνει με την απόφαση της ΟΥΕΦΑ».

Για τον Στοχ και το αν θα γίνει άλλη μεταγραφή, ανέφερε: «Εχουμε μεγάλη σε αριθμό ομάδα. Πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση είναι ο Στοχ. Ελπίζω να τον δούμε αύριο στο φιλικό (σ.σ. 20.00 στην Τούμπα με την Καλλονή) και να βγάλουμε συμπεράσματα».

Για την πρώτη προπόνησή του με τον ΠΑΟΚ βρέθηκε στη Νέα Μεσημβρία και ο Μίροσλαβ Στοχ, δηλώνοντας: «Είναι μια νέα ευκαιρία για μένα ΠΑΟΚ. Ελπίζω να αγωνιστώ εδώ και θέλω θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να είναι όλοι χαρούμενοι. Οταν σκέφτομαι μεταγραφή μου, το πρώτο πράγμα που κοιτάω είναι η ομάδα να έχει προοπτικές για τον εγχώριο τίτλο της, αλλά σαφώς παίζουν ρόλο και τα ματς στην Ευρώπη. Μέτρησε και αυτό για τη μετακίνησή μου στον ΠΑΟΚ. Εχω ξεκινήσει προετοιμασία από την 1 Ιουλίου και έχω παίξει τρία φιλικά. Είμαι σε καλή κατάσταση και μπορώ να παίξω ακόμη και στο αυριανό φιλικό», δήλωσε αρχικά ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός.

Ερωτηθείς για τις αναμνήσεις του από τις αναμετρήσεις στου «Δικεφάλου» στο πρόσφατο παρελθόν με τη Φενερμπαχτσέ, στην οποία ανήκει, απάντησε: «Στο πρώτο ματς τότε ήμουν τιμωρημένος. Στο δεύτερο αγωνίστηκα, ήταν ένα τρελό παιχνίδι, τόσο σε ό,τι έγινε μέσα στο γήπεδο, όσο και εκτός. Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο τυχερός...»

Είπε ακόμη: Για το ότι ο χαρακτήρας του ταιριάζει με αυτόν των φίλων του ΠΑΟΚ: «Πιθανότατα στην παραμονή μου στην Τουρκία να οφείλεται αυτό. Είναι παρόμοιος ο χαρακτήρας μου με αυτόν που υπάρχει εδώ από όσο έχω ενημερωθεί. Μου αρέσει αυτή η ζεστασιά...»

Για το τι ξέρει για την Τούμπα: «Παρακολούθησα πολλά πράγματα στο ίντερνετ. Εχω δει πόσο τρελοί είναι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και αυτό μου αρέσει».

Για την απομάκρυνσή του από την Φενερμπαχτσέ: «Θέλω να αποδείξω πως είμαι καλός παίκτης. Εχουν γραφτεί τον τελευταίο μήνα αναληθή πράγματα για μένα τόσο στην Τουρκία, όσο και στην χώρα μου. Θέλω να τους κάνω να γράφουν καλύτερα πράγματα και όχι να ασχολούνται με το τι κάνω έξω από το γήπεδο».

Για το αν μίλησε με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Βάις: «Δεν μιλήσαμε ακόμη. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι, αγωνιζόμαστε μαζί σε εθνικές ομάδες από τα 14 χρόνια μας. Θα είναι κίνητρο η μεταξύ μας κόντρα όταν βρεθούμε ως αντίπαλοι».

Για το αν μίλησε με τον Χουμπ Στέφενς για το ρόλο του στον ΠΑΟΚ: «Λίγα λεπτά πριν μιλήσαμε, δεν έχω να πω περισσότερα γι’ αυτό».
Keywords
Τυχαία Θέματα