Στα... δίχτυα της Turkish Airlines και η Μπορούσια Ντόρτμουντ

16:08 25/4/2013 - Πηγή: E-Typos
Η αεροπορική εταιρεία Turkish Airlines (THY) ανακοίνωσε σήμερα πως υπέγραψε την περασμένη εβδομάδα μια συμφωνία σύμπραξης διάρκειας τριών ετών με την ποδοσφαιρική ομάδα Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία κέρδισε την Τρίτη με 4-1 τη Ρεάλ Μαδρίτης σε ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Βάσει της συμφωνίας αυτής, το ύψος της οποίας δεν ανακοινώθηκε, η THY
θα γίνει ο επίσημος μεταφορέας της ομάδας και τα δύο μέρη θα οργανώσουν κοινές δραστηριότητες, οι λεπτομέρειες των οποίων δεν διευκρινίσθηκαν, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αεροπορική εταιρεία.

Η συμφωνία αυτή συνήφθη ενώ η τουρκική αεροπορική εταιρεία αποφάσισε να μην ανανεώσει για την επόμενη σεζόν τις συμφωνίες της με δύο άλλες μεγάλες ποδοσφαιρικές ομάδες, την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Μπαρτσελόνα.

Η Turkish Airlines ασκεί μια ιδιαίτερα φιλόδοξη πολιτική στο χώρο του αθλητισμού. Για να διαφημιστεί, έχει μισθώσει τις υπηρεσίες δύο παγκόσμιων σταρ, του αργεντινού ποδοσφαιριστή Λέο Μέσι (Μπαρτσελόνα) και του αμερικανού μπασκετμπολίστα Κόμπι Μπράιαντ (Λος Άντζελες Λέικερς). Το 2012 αύξησε κατά 12% τους επιβάτες που μετέφερε ενώ ελπίζει ότι φέτος θα φτάσει τους 46 εκατομμύρια επιβάτες και ο τζίρος της θα ανέλθει στα 9,7 δισεκ. δολάρια.
Keywords
Τυχαία Θέματα