Σούπερ Λίγκα (9η αγωνιστική): Βέροια-ΠΑΣ Γιάννινα 2-2

Ισόπαλος 2-2 έληξε ο αγώνας της Βέροιας, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 9ης ημέρας για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Τα γκολ της Βέροιας, η οποία παρέμεινε στον «πάτο» του βαθμολογικού πίνακα με μόλις έξι βαθμούς, σημείωσαν οι Καλτσάς (32`) και Μπαργκάν (39`), ενώ για τον ΠΑΣ Γιάννινα που βρέθηκε με προβάδισμα δύο τερμάτων στο πρώτο ημίωρο, σκόραραν οι Ίλιτς (5`) και Κοροβέσης (29`). Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες
λόγω αποβολής του Λίλα με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 69`.

Το ηπειρωτικό συγκρότημα, μόλις στο 5ο λεπτό, κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Μετά από λάθος του Σιόντη, ο Ίλιτς έγινε αποδέκτης της μπάλας και με σουτ έδωσε προβάδισμα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος δύο λεπτά αργότερα θα μπορούσε να σημειώσει και δεύτερο γκολ, όμως αυτή τη φορά ο Αναστασόπουλος είπε «όχι» στο τετ-α-τετ με τον Σέρβο άσο. Το 0-2, πάντως, για τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν άργησε να έρθει αφού στο 29` ο Κοροβέσης με κοντινό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας, για να έρθει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η ολική επαναφορά της Βέροιας. Στο 32` και μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπεν, ο Καλτσάς έπιασε το σουτ στην κίνηση και έκανε το 1-2, ενώ στο 39` ο Μπαργκάν ισοφάρισε για τους γηπεδούχους σε 2-2 με αριστερό ευθύβολο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Η Βέροια μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και απείλησε για το τρίτο γκολ. Μάλιστα απέκτησε αριθμητικό προβάδισμα στο 69` μετά την αποβολή του Λίλα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, όμως λίγο το δοκάρι και λίγο ο Βελλίδης κράτησαν την ισοπαλία. Στο 85` από την εκτέλεση φάουλ του Μπαργκάν, η μπάλα βρήκε το δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων, ενώ ο γκολκίπερ του ΠΑΣ απέκρουσε εξαιρετικά το σουτ του Ζεζίνιο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα.

Διαιτητής: Μάνταλος (Αθηνών)

Κίτρινες κάρτες: Μρντάκοβιτς, Μάνος - Κοροβέσης, Τζημόπουλος, Αλέξης Μιχαήλ, Λίλα, Ντάσιος
Κόκκινες κάρτες: Λίλα (69` δεύτερη κίτρινη)

ΒΕΡΟΙΑ (Στόικα): Αναστασόπουλος, Μοχάμεντ Ελ Φαρντού, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Τραπ (67` Ζεζίνιο), Μρντάκοβιτς, Μπαργκάν (90`+1 Μάνος), Ορέστες, Σισόκο, Καλτσάς, Σιόντης (84` Σεγκούντο).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Παντελίδης): Βελλίδης, Βίλα Εμιλιάνο (75` Ντάσιος), Μπέριος, Κολοβέτσιος, Ίλιτς (83` Ντε Βινσέντι), Τσουκαλάς (73` Κεϊτά), Μιχαήλ, Κοροβέσης, Τζημόπουλος, Στρούνα, Λίλα.
Keywords
Τυχαία Θέματα