Σούπερ Λίγκα (8η αγωνιστική): ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος 0-1

Ο Πανιώνιος «απέδρασε» με τους τρεις βαθμούς της νίκης από τους Ζωσιμάδες επικρατώντας με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα με τέρμα του Ντούνη στο 37΄ λεπτό στον αγώνα που «έπεσε» η αυλαία της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.

Μέτριο θέαμα παρουσίασαν και οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο παίζοντας κλειστό ποδόσφαιρο και δίνοντας έμφαση στην άμυνα. Ο ΠΑΣ προσπάθησε να απειλήσει με μακρινά του σουτ του Κοροβέση και του Τσουκαλά που όμως
δεν ανησύχησαν τον τερματοφύλακα του Πανιώνιου, Γιαννακόπουλο. Η απάντηση των «κυανέρυθρων» ήρθε απο τον Μενδρινό που προσπάθησε να σκοράρει δις (14΄, 15΄) με εκτελέσεις φάουλ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Μοναδική καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους ήταν το σουτ του Βίλα (30΄) από το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά ο Γιαννακόπουλος έπεσε στην γωνία του και έστειλε την μπάλα κόρνερ. Στο 37΄ η μπάλα μετά από κόντρες «στρώθηκε» στη μικρή περιοχή στο Ντούνη που με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα του ΠΑΣ (0-1).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσαν για την ισοφάριση, ανορθόδοξα όμως, και έτσι οι προσπάθειες τους δεν είχαν αποτέλεσμα. Ο Πανιώνιος είχε κλείσει καλά τους διαδρόμους και κράτησε τους αντιπάλους του έξω από την μεγάλη περιοχή φτάνοντας έτσι στην πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα. Αντιθέτως αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα για την ηπειρωτική ομάδα.

Διαιτητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών)

Κίτρινες: Βελλίδης - Κουλοχέρης, Καλτσάς

ΠΑΣ Γιάννινα (Σάββας Παντελίδης): Βελλίδης, Ντάσιος (64΄ Στρούνα), Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Λίλα, Κεϊτά (46΄ Βισέντο), Βίλα, Τσουκαλάς, Κοροβέσης (79΄ Κρητικός), Ίλιτς.

Πανιώνιος (Νίκος Παντελής): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κουλουχέρης, Κούρος, Καλτσάς, Μητρόπουλος, Ντούνης (65΄ Κολοβός), Μενδρινός (79΄ Λαμπρόπουλος), Αραβίδης, Γιάννου (87΄ Μαρουκάκης).

Σε αγώνες για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Ατρόμητος-Λεβαδειακός 3-0

ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 2-0

Πλατανιάς-Ολυμπιακός 1-4

Βέροια-Αρης 0-1

Καλλονή-Ξάνθη 1-5

Απόλλων Σμύρνης-Παναιτωλικός 1-1

ΟΦΗ-Εργοτέλης 1-1

Παναθηναϊκός-Πανθρακικός 1-2

ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος 0-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 8 αγώνες)
========================
1. Ολυμπιακός 22
2. ΠΑΟΚ 19
3. Ατρόμητος 14
. Εργοτέλης 14
5. Ξάνθη 13
. Πανθρακικός 13
7. Παναθηναϊκός 11
8. ΠΑΣ Γιάννινα 10
. Αστέρας Τρίπολης 10
. Παναιτωλικός 10
11. ΑΕΛ Καλλονής 9
. Πανιώνιος 9
13. Άρης 8
. Λεβαδειακός 8
15. Απόλλων Σμύρνης 7
16. ΟΦΗ 6
17. Πλατανιάς Χανίων 5
. Βέροια 5
Keywords
Τυχαία Θέματα