Σούπερ Λίγκα (4η αγωνιστική): Νίκη Βόλου-Εργοτέλης 1-4

22:09 21/9/2014 - Πηγή: E-Typos
Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Εργοτέλης, που επικράτησε με 4-1 στο Βόλο της Νίκης, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Τα γκολ των Κρητικών πέτυχαν οι Μπογκντάνοφ (12΄), Νόσκοβιτς (46΄), Χαλκιαδάκης (53΄) και Γιουσούφ (79΄), ενώ για τους γηπεδούχους, που παραμένουν χωρίς βαθμό μετά από τέσσερα ματς, είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Ιβενς (20΄).

Στην πρώτη του αξιόλογη επιθετική προσπάθεια στο ματς, ο Εργοτέλης πήρε το προβάδισμα. Ο Γιουσούφ έφυγε μόνος του από δεξιά και την κατάλληλη στιγμή τροφοδότησε
τον Μπογκντάνοφ, ο οποίος δεν είχε πρόβλημα στο 12ο λεπτό να κάνει το 1-0. Τρία λεπτά μετά, ο Ταμπάκης πρόλαβε το Βλαχοδήμο, πριν σκοράρει ο τελευταίος και κράτησε «όρθια» τη Νίκη στο παιχνίδι.

Η «απάντηση» των γηπεδούχων ήρθε στο 20΄. Από τη σέντρα του Κοτσαρίδη, ο Ίβενς με γυριστή κεφαλιά ισοφάρισε και το ματς πήρε νέο ενδιαφέρον.

Ο γρήγορος ρυθμός του ματς συνεχίστηκε μέχρι το σφύριγμα της λήξης του πρώτου μέρους, με τις δύο ομάδες να έχουν από μία καλή στιγμή. Ο Εργοτέλης απείλησε στο 24΄ με το σουτ του Βλαχοδήμου μέσα από την περιοχή που έφυγε άουτ, ενώ στο 30΄ ο Τσέρνι μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Νικλητσιώτη.

Με γκολ από τα... αποδυτήρια ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Από τη δεύτερη ασίστ του Γιουσούφ, αυτή την φορά ήταν η σειρά του Νόσκοβιτς με κεφαλιά να βάλει ξανά μπροστά τον Εργοτέλη στο 46΄ (2-1).

Τις βάσεις για την πρώτη νίκη των Κρητικών στο πρωτάθλημα έβαλε ο Χαλκιαδάκης στο 53΄ με το γκολ που πέτυχε με κεφαλιά, μετά το κόρνερ που εκτέλεσε ο Λυκογιάννης (3-1).

Το παιχνίδι τελείωσε οριστικά στο 79΄, με σκόρερ τον κορυφαίο παίκτη του αγώνα, Μοχάμεντ Γιουσούφ, ο οποίος πλάσαρε υποδειγματικά τον Ταμπάκη.

Διαιτητής: Α.Παππάς (Αθηνών)
Κίτρινες: Κοτσαρίδης, Λάουκς, Μαρινάκης - Τσέρνι

Οι συνθέσεις:

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Σβεν Βάντεμπρουκ): Ταμπάκης, Μαρινάκης, Μαχλελής (53΄ Τσουκάνης), Ίβενς, Αργύρης, Λάουκς, Κοτσαρίδης, Μουζακίτης (59΄ Τζιώρας), Νικλητσιώτης, Γιαννιτσάνης (59΄ Ροτζέριο), Σκουρτάι

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Π.Δερμιτζάκης): Τσέρνι, Βλαχοδήμος (60΄ Κούτρης), Μεγί, Γιοβάνοβιτς, Μπογκντάνοφ (49΄ Γκέντσογλου), Κοζορώνης, Τζανακάκης, Γιουσούφ, Λυκογιάννης, Χαλκιαδάκης, Νόσκοβιτς (82΄ Κούρεζ)
Keywords
Τυχαία Θέματα