Σούπερ Λίγκα (28η αγωνιστική): Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη 0-1

20:02 7/4/2013 - Πηγή: E-Typos
Μεγάλη νίκη μέσα στην Τρίπολη επί του Αστέρα με 1-0 πήρε η Ξάνθη, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, και παραμένει γερά στο παιχνίδι της κατάκτησης της 5ης θέσης. Το γκολ που χάρισε τη νίκη στην ακριτική ομάδα πέτυχε στο 17΄ ο Φλίσκας με ατομική προσπάθεια.

Η Ξάνθη μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι
και στο 15΄ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί, όταν, μετά από ασίστ του Μαρσελίνιο, ο Μαρέν μόνος του απέναντι στον Μπαντή πλάσαρε άουτ. Η ανωτερότητα των «ακριτών» επιβραβεύθηκε δύο λεπτά αργότερα, με τον Φλίσκα να σκοράρει με πλασέ μετά από ατομική προσπάθεια (0-1).

«Ναυάγιο» ήταν ο Αστέρας στα πρώτα 45 λεπτά. Ούτε μία «καθαρή» ευκαιρία για τους γηπεδούχους, που προβλημάτισαν με την εμφάνισή τους και απόλυτα δικαιολογημένα βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Ένα σουτ του Ράγιος που έφυγε άουτ ήταν ό,τι καλύτερο είχαν να επιδείξουν οι Αρκάδες στο διάστημα αυτό, στο οποίο η Ξάνθη είχε πολύ καλύτερη κυκλοφορία και με την εμφάνισή της δικαιούτο κι άλλο γκολ.

Ο Σάκης Τσιώλης έκανε δύο αλλαγές με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, με σκοπό να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του. Το κατάφερε ο τεχνικός του Αστέρα, καθώς οι γηπεδούχοι μπήκαν με σκοπό να πιέσουν για να φτάσουν γρήγορα στην ισοφάριση και στα πρώτα 15 λεπτά είχαν δύο καλές στιγμές για να σκοράρουν με τους Ράγιος και Περόνε. Στο 68΄ μετά από σέντρα του Κοντοέ, ο Περόνε έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα βρήκε στους αμυντικούς της Ξάνθης κι απομακρύνθηκε.

Η τελευταία καλή στιγμή για τους γηπεδούχους χάθηκε στο 90΄ με την κεφαλιά του Περόνε να «αγγίζει» το οριζόντιο δοκάρι και να περνάει άουτ, ενώ ο Αστέρας τελείωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ράγιος με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Διαιτητής: Δασκαλόπουλος (Κορίνθου)

Κόκκινη: Ράγιος (90+5΄)

Κίτρινες: Ουσέρο, Μπαρτολίνι - Βάλλας, Λοντίγκιν, Ντάνι

Οι συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Κοντοές, Φραγκουλάκης (46΄ Περόνε), Ουσέρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Αλβάρες (46΄ Ναβάρο), Λέντσε (66΄ Καλαντζής)

ΞΑΝΘΗ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Λοντίγκιν, Κομεσίδης, Γούτας, Βάλλας, Παΐτο, Φλίσκας, Ντιέ (61΄ Πρίτας), Μαρέν (86΄ Μάνταλος), Μαρσελίνιο (77΄ Πλατέλλας), Ντάνι, Σολτάνι.
Keywords
Τυχαία Θέματα