Σούπερ Λίγκα (24η ημέρα): Παναιτωλικός-Εργοτέλης 2-0

20:45 11/3/2012 - Πηγή: E-Typos
Τη δεύτερη διαδοχική του νίκη πέτυχε ο Παναιτωλικός, αυτή την φορά επί του Εργοτέλη, με 2-0, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Οι Κρητικοί, που πλέον κινδυνεύουν σοβαρά με υποβιβασμό (τρίτοι από το τέλος), συμπλήρωσαν 8 ματς χωρίς νίκη (6 ήττες, 2 ισοπαλίες). Ο Χαριστέας στο 23΄ και ο Καμαρά στο 51΄ με πέναλτι ήταν οι σκόρερ της ομάδας του Τάκη Λεμονή.

Στον Αγγελο Χαριστέα οφείλουν την σπουδαία νίκη οι Αγρινιώτες. Ο διεθνής επιθετικός ήταν αυτός που έβαλε μπροστά την ομάδα του στα μισά
περίπου του πρώτου μέρους, όταν δεν... πατούσε και πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, ενώ πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ο Καμαρά "σφράγισε" το "τρίποντο" για τους γηπεδούχους.

Παιχνίδι που "φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη" έγινε στα πρώτα 20 λεπτά, με τον Εργοτέλη να στέκεται καλύτερα, χωρίς να έχει τη μεγάλη ευκαιρία. Οι γηπεδούχοι, πάντως, ήταν αυτοί που κατάφεραν να προηγηθούν με τον "κεραυνό" του Αγγελου Χαριστέα στο 23΄, που έστειλε την μπάλα στο "παραθυράκι" του Καβουσάκη (1-0). Το γκολ έδωσε... πνοή στους παίκτες του Λεμονή, που κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο.

Με το... καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο, ο Χαριστέας ανατράπηκε από τον γκολκίπερ του Εργοτέλη και ο διαιτητής Ζαχαριάδης υπέδειξε το πέναλτι. Ο Καμαρά στο 51΄ εκτέλεσε ψύχραιμα κι έκανε το 2-0, δίνοντας, ουσιαστικά, τυπικό χαρακτήρα στο υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Κίτρινες: Αναστασιάδης, Άντι, Μουμίν - Ολίσε, Σαρρής, Καβουσάκης

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Τσενάμο, Γκόλιας, Κούσας (45+1΄ Αναστασιάδης), Ρότσα, Θεοδωρίδης (73΄ Μουμίν), Χαριστέας, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Σιόντης, Άντι (87΄ Ακαλέ), Καμαρά.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Καβουσάκης, Κυριακίδης (69΄ Κατσικοκέρης), Χίμπλινγκερ, Κουτσιανικούλης, Τζανακάκης (76΄ Ρέντζας), Τζούνιορ, Ολίσε, Μπούντιμιρ, Δάρλας (80΄ Γιαλούσης), Σασιασβίλι, Σαρρής.
Keywords
Τυχαία Θέματα