Σούπερ Λίγκα (20η αγωνιστική): Βέροια-Πανθρακικός 2-0

19:59 3/2/2013 - Πηγή: E-Typos
Σημαντική νίκη, στην προσπάθεια που καταβάλλει για παραμονή στην κατηγορία, πέτυχε η Βέροια, που νίκησε 2-0 τον Πανθρακικό στην πόλη της Ημαθίας, σε αναμέτρηση για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Γκιγέρμο, που πέτυχε και τα δύο γκολ (18΄, 48΄).
Η «βασίλισσα του Βορρά» ευτύχησε να προηγηθεί στο 18΄ με το μακρινό σουτ του Γκιγέρμο,
που δεν κατάφερε να αποκρούσει ο Αθανασιάδης, ο οποίος είχε περάσει τρία λεπτά νωρίτερα στο παιχνίδι, αντικαθιστώντας τον τραυματία Κουτσόπουλο. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 28΄ ο Μπαργκάν έκανε το σουτ, το οποίο απέκρουσε ο Αθανασιάδης, ενώ στο 38΄ το βολέ του Ολαϊτάν έστειλε τη μπάλα πάνω στον Κόστλι που μπήκε άθελά του στην φάση, με αποτέλεσμα να χαθεί η ευκαιρία της Βέροιας. Ο Πανθρακικός προσπάθησε να αντιδράσει και στο 40΄ ο Βαϊρουά εκτέλεσε φάουλ, αλλά η μπάλα χτύπησε στο εξωτερικό μέρος της οριζόντιας δοκού και έφυγε άουτ. Στο 43΄ ο Ολαϊτάν έβγαλε με κάθετη πάσα τον Μπαργκάν απέναντι στον Αθανασιάδη, αλλά το σουτ του ήταν κακό και δεν απείλησε την αντίπαλη εστία.
Στο 48΄ η Βέροια απέκτησε προβάδισμα δύο τερμάτων, όταν σε κομπίνα εκτέλεσης φάουλ η μπάλα «στρώθηκε» στον Γκιγέρμο, ο οποίος με βολίδα από το ύψος της περιοχής «έγραψε» το 2-0. Στο υπόλοιπο του αγώνα δεν άλλαξε κάτι, παρά τις προσπάθειες των παικτών του Πανθρακικού να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, και η Βέροια πανηγύρισε μια σημαντική νίκη.
Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά)
Κίτρινες κάρτες: Γεωργιάδης, Καλογέρης - Μπαϊκαρά, Κάσελαν
Οι συνθέσεις:
ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Σνάουτσνερ, Ορέστες, Καλογέρης, Καλί, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Ολαϊτάν (90+4΄ Μπάρμπας), Γκιγέρμο, Μπαργκάν (65΄ λ. τρ. Καλτσάς),
Κόστλι (90+2΄ Ιωάννου).
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Παύλος Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος (15΄ λ. τρ. Αθανασιάδης), Βαϊρουά (72΄ Τζάνης), Κάσελαν, Παπαδόπουλος, Λουσέρο, Σερφά, Μπαϊκαρά, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Λαδάκης (56΄ Μουνάφο), Μίνγκας.
Keywords
Τυχαία Θέματα