Σούπερ Λίγκα (1η αγωνιστική): ΠΑΟΚ-Πανθρακικός 1-0

22:01 26/8/2012 - Πηγή: E-Typos
Με γκολ του Στέφανου Αθανασιάδη στο 57ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 τον Πανθρακικό στην Τούμπα και απέφυγε το... στραβοπάτημα, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.
Τείνει να γίνει συνήθεια, όταν ο "Δικέφαλος του Βορρά" τα βρίσκει... σκούρα, να "καθαρίζει" ο "Κλάους". Αυτό συνέβη και σήμερα με τους γηπεδούχους να παρουσιάζονται νωθροί, έχοντας απέναντί τους έναν αντίπαλο που με κύριο όπλο του
τον ενθουσιασμό, προσπάθησαν να ξεκινήσουν τη σεζόν με θετικό αποτέλεσμα. Οι νεοφώτιστοι, μάλιστα, είχαν πρώτοι την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ όταν στο 11΄ ο Ρομπέρ (πρώην παίκτης του Πανθρακικού) έσωσε στη γραμμή την κεφαλιά του Σαρακατσάνου. Το ίδιο συνέβη στο... απέναντι τέρμα στο 26΄ όταν ο Κατσικάς ήταν έτοιμος να πανυγηρίσει, όμως ο Μουνάφο και το αριστερό δοκάρι, κράτησαν το "μηδέν".
Δεν συνέβη το ίδιο στο 57΄, όταν από γέμισμα του Κάτσε, ο Λόρενς τροφοδότησε τον Αθανασιάδη και ο διεθνής φορ διαμόρφωσε το τελικό 1-0. Στο ημίχρονο αποχώρησε με ενοχλήσεις ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τη συμμετοχή του στο ματς με τη Ραπίντ στη Βιένη, την επόμενη Πέμπτη. Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών)
Κίτρινες: Κάτσε - Λουσέρο, Λαδάκης
ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Γλύκος, Κωνσταντινίδης, Κουμάλο, Κατσικάς, Σταφυλίδης, Κάτσε, Λάζαρ, Γεωργιάδης (75΄ Φωτάκης), Ρομπέρ (67΄ Γιάννου), Σαλπιγγίδης (46΄ Λόρενς), Αθανασιάδης.
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Αντίλοβιτς, Βιγιαρέχο (82΄ Μιχαλόπουλος), Στάθης, Λουσέρο, Σερφά, Μίνγκα (62΄ Κοντογουλίδης), Μουνάφο, Κυβελίδης (74΄ Γωνιάδης), Μπαϊκαρά, Σαρακατσάνος, Λαδάκης.
Keywords
Τυχαία Θέματα