Σούπερ Λίγκα (18η αγωνιστική): Πανιώνιος-ΟΦΗ 0-0

20:05 5/1/2014 - Πηγή: E-Typos
Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον ΟΦΗ για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0) στη Νέα Σμύρνη.

Κακό ποιοτικά ήταν το παιχνίδι στο πρώτο μέρος, χωρίς κάποια από τις δύο ομάδες να καταφέρει να δημιουργήσει καλές φάσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία, ενώ ανάλογο ήταν το θέαμα που παρουσίαζαν οι δύο αντίπαλοι
μέχρι το 70΄. Στο 72΄ ο Πανιώνιος προσπάθησε να «ανοίξει το σκορ», ωστόσο η κεφαλιά του Αραβίδη από τη σέντρα του Κολοβού έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο ΟΦΗ απάντησε με την κεφαλιά του Περογαμβράκη, με τη μπάλα να φεύγει άουτ. Στο υπόλοιπο του αγώνα δεν άλλαξε κάτι και οι ομάδες πήραν από ένα βαθμό, στο... ντεμπούτο τους στο 2014.

Διαιτητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών)
Κίτρινες: Μητρόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρος, Λαμπρόπουλος - Βερόν, Ζόρο, Μακρής, Μπανούσης

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Παναγόπουλος): Ανέστης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Κολοβός, Ζαχαράκης (70΄ Παναγιωτούδης), Μητρόπουλος, Ντούνης (87΄ Μπούζας), Αραβίδης, Καμπάνταης.

ΟΦΗ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Φερνάντες, Τριποτσέρης, Ζόρο, Παπάζογλου (84΄ Λαμπρόπουλος), Καλάιτζιτς (7΄ λ. τρ. Βερόν), Ζε Εντουάρντο, Περογαμβράκης, Μπούρμπος, Μακρής, Μιλιάζες, Όγιος (77΄ Μπανούσης).
Keywords
Τυχαία Θέματα