Ρωσία: Η ΤΣΣΚΑ αποδέσμευσε τον Νέναντ Κρστιτς

20:45 23/6/2014 - Πηγή: E-Typos
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν ενεργοποίησε την οψιόν ανανέωσης στο συμβόλαιο της με τον Νέναντ Κρστιτς και ο Σέρβος σέντερ βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση νέας ομάδας. Ο πρώην ΝΒΑερ εγκατέλειψε το καλοκαίρι του 2011 τους Μπόστον Σέλτικς για την ΤΣΣΚΑ και γρήγορα έδειξε τις ηγετικές του ικανότητες οδηγώντας τη ρωσική αρκούδα στην κατάκτηση τριών πρωταθλημάτων
Ρωσίας. Ωστόσο ο μεγάλος του... πόθος, η κατάκτηση της Ευρωλίγκας δεν έγινε πραγματικότητα, καθώς περιορίστηκε μόνο στη συμμετοχή σε τρία φάιναλ φορ.

Δύο φορές ψηφίστηκε στην καλύτερη πεντάδα της Ευρωλίγκας (2011-12, 2012-13), ενώ αγωνίστηκε σε 180 αναμετρήσεις με μέσο όρο 11.9 πόντους, 4.1 ριμπάουντ, 0.8 ασίστ, 0.4 κλεψίματα and 0.5 μπλοκ.

«Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας», είπε αρχικά ο Κριστιτς μετά τη γνωστοποίηση του τέλους της συνεργασίας του με την ΤΣΣΚΑ και συνέχισε: «Ήταν η καλύτερη ομάδα στην καριέρα μου, αν αναφερθούμε στην οργάνωση, τους συμπαίκτες και τους ανθρώπους γύρω απ’ αυτήν. Ήταν τρία υπέροχα χρόνια για μένα και την οικογένειά μου. Δυστυχώς ήρθε το τέλος, είναι μια επαγγελματική απόφαση. Ένιωσα σα να έπαιζα στην ΤΣΣΚΑ για πολλά χρόνια. Είχαμε ένα στόχο να κατακτήσουμε την Ευρωλίγκα για τους οπαδούς μας, αλλά δεν το πετύχαμε. Είμαι βέβαιος πως αυτό θα γίνει άμεσα στο μέλλον. Πάντα θα υποστηρίζω την ΤΣΣΚΑ, καλή επιτυχία σε όλους».
Keywords
Τυχαία Θέματα