Πυροβολισμοί στο Μοναστηράκι - Σύλληψη του τρομοκράτη Νίκου Μαζιώτη

13:10 16/7/2014 - Πηγή: E-Typos
Ανανέωση 13:31
Τραυματίας είναι, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο καταζητούμενος Νίκος Μαζιώτης που φέρεται ότι ενεπλάκη στην ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικούς στο κέντρο της Αθήνας, πριν από λίγη ώρα.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο Νίκος Μαζιώτης εντοπίστηκε στο Μοναστηράκι, από μικτή ομάδα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και της Ομάδας ΔΙΑΣ, που έκαναν έρευνες στην περιοχή για τον συγκεκριμένο
καταζητούμενο με αποτέλεσμα να γίνει ανταλλαγή πυροβολισμών.

Μια από τις σφαίρες χτύπησε αστυνομικό, ο οποίος όμως δεν έχει κάτι σοβαρό γιατί φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο, ενώ τραυματίστηκε ο Νίκος Μαζιώτης ο οποίος διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό.
Η υπόθεση είναι σε πλήρη εξέλιξη και αναμένονται ανακοινώσεις από την αστυνομία.

Ενημέρωση 13:06Αιματηρή ένοπλη συμπλοκή σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα, στο κέντρο της Αθήνας, έπειτα από απόπειρα ένοπλης ληστείας σε κατάστημα, στην οδό Μητροπόλεως 44.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, άγνωστοι επιχείρησαν να ληστέψουν το συγκεκριμένο κατάστημα, αλλά ενημερώθηκε η αστυνομία και έφτασαν έγκαιρα στο σημείο, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ με αποτέλεσμα να γίνει ανταλλαγή πυροβολισμών με τους δράστες, οι οποίοι κατά μία πληροφορία χρησιμοποίησαν και χειροβομβίδα.
Κατά τη συμπλοκή τραυματίστηκε ένας από τους αστυνομικούς, ενώ συνελήφθη ένας από τους δράστες, που, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εξετάζεται η εκδοχή να πρόκειται για τον καταζητούμενο Νίκο Μαζιώτη.
Ανακοινώσεις για την υπόθεση αναμένεται να κάνει η αστυνομία.
Keywords
Αναζητήσεις
epiasan sto monastiraki tromokrati
Τυχαία Θέματα