Πλήθος κόσμου στο τελευταίο "αντίο" στον Γιώργο Αμερικάνο

19:41 8/10/2013 - Πηγή: E-Typos
Εν μέσω θερμού χειροκροτήματος, όπως άξιζε για μία από τις σπουδαιότερες προσωπικότητες της ελληνικής καλαθοσφαίρισης, ο Γιώργος Αμερικάνος οδηγήθηκε στην τελευταία κατοικία του στο κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου. Στο τελευταίο «αντίο» στον «Παγκόσμιο» παραβρέθηκε σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ, αλλά και εκπρόσωποι όλου του ελληνικού αθλητισμού. Μεταξύ άλλων από την Ένωση έδωσαν το «παρών» ο «ισχυρός άνδρας» της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, και οι Νεστορίδης, Στέλιος Μανωλάς, Πανταζής,
Σιμυγδαλάς, Κοτσάτος, Ποδάρας, Πάντζας, Ανατολιωτάκης, Σταματιάδης, Καραφέσκος, Κακιούζης, Χατζής και Νίκος Στράτος. Επίσης, η ανδρική ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ μετέβη στο κοιμητήριο αμέσως μετά την προπόνηση της.

Επίσης, στο κοιμητήριο βρέθηκαν ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο Γιώργος Λιάνης, εκπρόσωποι της διοίκησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και η δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας/Νέας Χαλκηδόνας, Ευτυχία Αποστολάκη.

Στεφάνια, μεταξύ άλλων, απέστειλαν η ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Τρόντζος, ο Γιάννης Μπουρούσης, ο Χατζής, ο Αδαμίδης, η ΕΟΚ, η ΚΑΕ Ηλυσιακός, ο σύνδεσμός Ελλήνων προπονητών, ο υπουργός Πολιτισμού, Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, ο Νίκος Γκάλης, ο Ιωνικός Ν.Φ., αλλά και η οικογένεια Ψωμιάδη.
Keywords
Τυχαία Θέματα