Πινιέιρος Σκάι: Οι Βραζιλιάνοι θεωρούν ως φαβορί τον Ολυμπιακό

15:22 2/10/2013 - Πηγή: E-Typos
Η κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου, που επανέρχεται φέτος μετά από 17 χρόνια, και η υπόθεση νίκη απέναντι στον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό, αποτελεί διακαή πόθο για τους παίκτες της Πινιέιρος Σκάι, πριν τους δύο μεταξύ τους αγώνες, τα ξημερώματα του Σαββάτου και το απόγευμα της Κυριακής, στο Σάο Πάολο.

Ο τεχνικός της βραζιλιάνικης ομάδας και πρωταθλήτριας Αμερικής, Κλαούντιο Μορτάρι, στάθηκε στην υψομετρική υπεροχή του Ολυμπιακού,
τονίζοντας πως αυτό δεν αποτελεί το μοναδικό δυνατό σημείο του αντιπάλου: «Δεν είναι το παν το ύψος. Αυτό που με ανησυχεί είναι οι συνθήκες του αγώνα. Το ύψος είναι μόνο ένα από τα δυνατά στοιχεία που έχουν οι αντίπαλοι. Δεν μας απασχολεί μόνο ο Μπέγκιτς, αλλά όλη η ομάδα του Ολυμπιακού. Το πρόβλημα είναι το τεχνικό κομμάτι. Έχουμε πάρει τις κασέτες από τα τελευταία τους παιχνίδια και τους παρακολουθούμε».

Ο Αμερικανός Τζο Σμιθ της Πινιέιρος δήλωσε: «Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Είναι ένα σημαντικό ματς για όλους. Σημαίνει πολλά για το μπάσκετ εδώ. Θέλω όλο τον κόσμο δίπλα μας. Θα πρέπει να παίξουμε πολύ δυνατά και με πάθος. Ο Ολυμπιακός υπερέχει σε ύψος, έχει τον Μίρζα Μπέγκιτς (2.16), αλλά εμείς είχαμε νικήσει την Αρεσίμπο που είχε τον Πίτερ Τζον Ράμος που έχει ύψος 2.22».

Τέλος, ο Μπρούνο Καμπόκλο σχολίασε: «Θα πρέπει να είμαστε σε επαγρύπνηση. Να βρούμε τρόπο να σταματήσουμε τον Ολυμπιακό. Εκεί, το μπάσκετ είναι χόμπι για αυτούς. Μπορεί να είναι καλύτεροι, αλλά εμείς έχουμε τη δύναμη της θέλησης».
Keywords
Τυχαία Θέματα