ΠΑΟΚ:Ανοιχτή συγκέντρωση φιλάθλων με τον Ζ. Βρύζα

19:10 26/7/2012 - Πηγή: E-Typos
Ανοιχτή συγκέντρωση φίλων, οπαδών και μετόχων του ΠΑΟΚ με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ζήση Βρύζα, βρίσκεται σε εξέλιξη στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΠΑΟΚ και με αντικείμενο την ενημέρωση των πρώτων από τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και την τοποθέτηση του τελευταίου σε ερωτήσεις των παρόντων πάνω σε ζητήματα, οικονομικά, αγωνιστικά και διοικητικά, που απασχολούν σήμερα την ομάδα
της Θεσσαλονίκης. "Υπάρχουν σοβαρά και σημαντικά θέματα. Θέλω 15.000 κόσμο να μπορεί να είναι παρών και να συμμετέχει. Αυτή η συνάντηση είναι η πρώτη. Θα γίνουν κι άλλες. Προτείνω να γίνει το Σεπτέμβρη. Θέλω να ακούω όλες τις απόψεις. Θα ήθελα να εκθέσω τα βασικά σημεία που τρέχουν. Θα ξεκινήσω από το διοικητικό κομμάτι και θα μιλήσει ο κ. Σακελλάρης".
Ο τελευταίος που είναι και ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ παίρνοντας τον λόγο είπε: "Η έναρξη και ύπαρξη λειτουργικών δραστηριοτήτων θα έπρεπε να αρχίσει από το μηδέν. Αυτό είναι το διοικητικό, το λογιστήριο, το νομικό. Φέτος ο προϋπολογισμός είναι ισοσκελισμένος από μόνος του. Θα βλέπουμε τις τυχόν αποκλίσεις και στα έξοδα, αλλά και στα έσοδα που δεν έχουν προβλεφτεί. Στην ΠΑΕ και στο λογιστήριο θα υπάρχουν πλέον διαδικασίες. Υπάρχει δίαυλος του λογιστηρίου με άλλα τμήματα. Σκοπός μας είναι να υπάρχει τρίμηνη αναφορά ελεγμένη από τον ορκωτό λογιστή. Κατατέθηκε ο φάκελος στην ΕΕΑ, η απόφαση θα προκύψει στις 2 Αυγούστου. Στον έλεγχο πάνε καλά τα πράγματα δεν μπορώ να περισσότερα.
Keywords
Τυχαία Θέματα