ΠΑΟΚ-Στοχ: "Μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή με τη Σάλκε"

20:12 22/8/2013 - Πηγή: E-Typos
Η εκτίμηση του Μίροσλαβ Στοχ για τις πιθανότητες πρόκρισης του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα του «Δικεφάλου» (1-1) στη Γερμανία απέναντι στη Σάλκε (21/8), στο πρώτο παιχνίδι για τα πλέι οφ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, φιλοξενείται στην επίσημη σελίδα της UEFA στο διαδίκτυο.

Ο σκόρερ των «ασπρόμαυρων» στη «Φέλτινς Αρένα» ανέφερε: «Είναι υπέροχο που είμαστε μόλις ένα παιχνίδι μακριά από τη φάση των ομίλων,
παρά το ότι ήμασταν και λίγο τυχεροί που η Μέταλιστ αποκλείστηκε. Έτσι είναι, όμως, το ποδόσφαιρο. Όλα μπορούν να συμβούν και τώρα έχουμε την ευκαιρία. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα είναι καλό. Η Σάλκε είναι τώρα υπό πίεση και πρέπει να σκοράρει. Ας περιμένουμε να δούμε».

Είπε ακόμη ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός για το παιχνίδι: «Παίξαμε άσχημα στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν τελείως εκτός ρυθμού, όμως στο ημίχρονο ο προπονητής εξήγησε στον καθέναν μας τι έπρεπε να κάνει και έτσι είδαμε τη διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο».

Για το γκολ που πέτυχε, το οποίο αξίζει να σημειωθεί πως ήταν το πρώτο του μετά από 16 μήνες, σχολίασε: «Ένιωσα πως είχα το πλεονέκτημα στο ένας εναντίον ενός και έτσι έκοψα προς τα μέσα και δοκίμασα να σουτάρω. Στο τελευταίο δευτερόλεπτο, μπορούσα να δω πως ο τερματοφύλακας ήταν λίγο πιο κοντά στη μία πλευρά της εστίας του και έτσι σημάδεψα την άλλη και αποδείχθηκε πως αυτό ήταν μια καλή επιλογή».
Keywords
Τυχαία Θέματα