ΠΑΟΚ: Δεν παίζει με Παναθηναϊκό ο Π. Γκαρσία

Αν και με την χθεσινή συμμετοχή του στο φιλικό παιχνίδι με την Κ-20 ο Πάμπλο Γκαρσία έδειξε πως θα ήταν έτοιμος για τον αγώνα κατά του ΠΑΟ την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, εν τούτοις σήμερα τα δεδομένα ήρθαν αντίστροφα για τον ουρουγουανό παίκτη και τον προπονητή του. Ο Πάμπλο Γκαρσία αισθάνθηκε εκ νέου βαρύ τον τετρακέφαλο του και δεν προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς, γεγονός
που σημαίνει πως η συμμετοχή του στον αγώνα της Κυριακής μάλλον πρέπει να αποκλειστεί.

Από κει και πέρα, οι Λόρενς και Γεωργιάδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και δεν υπολογίζονται για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο η κατάσταση τους, αφήνει προοπτικές συμμετοχής τους στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό τεστ της Τούμπας, όσο και οι διεθνείς που πήραν χρόνο συμμετοχής στο Δουβλίνο με την Εθνική ομάδα.

Από την προπόνηση απουσίασαν οι διεθνείς Λάζαρ και Κουμάλο. Σήμερα το βράδυ αναμένεται στην Θεσσαλονίκη ο Ρουμάνος διεθνής που αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο στο παιχνίδι κατά της ομάδας του Βελγίου ενώ ο Μπονγκανί Κουμάλο, θα επιστρέψει από την Ν. Αφρική αύριο το πρωί. Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως αύριο θα πραγματοποιεί η προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας μετά το τέλος της οποίας θα συγκροτηθεί και η αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με τον ΠΑΟ.
Keywords
Τυχαία Θέματα