ΠΑΟ: Προβοκάτορες αυτοί που έκαψαν το βαν της ΝOVA

19:32 24/9/2013 - Πηγή: E-Typos
Τη θέση της ότι δεν έχει καμία σχέση με τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου, μετά τη λήξη του αγώνα με τον ΟΦΗ, επαναλαμβάνει με σημερινή ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Οι "πράσινοι" μάλιστα εκτιμούν ότι οι ως τώρα έρευνες της αστυνομίας επιβεβαιώνουν την άποψή τους, από τη στιγμή που δεν έχουν ταυτοποιηθεί οι δράστες της επίθεσης με βόμβες μολότοφ εναντίον του βαν
εξωτερικών μεταδόσεων της NOVA. Μάλιστα η ΠΑΕ κάνει λόγο για προβοκάτσιες και καλεί τους φίλους της ομάδας να προφυλάξουν το σύλλογο από ενδεχόμενη τιμωρία της έδρας.

Η ανακοίνωση των "πρασίνων" αναφέρει:

«Σύμφωνα με τα στοιχεία των ερευνών των αρμοδίων αστυνομικών αρχών άγνωστοι είναι οι υπαίτιοι για τα συμβάντα που έλαβαν χώρα πολλή ώρα μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΟ-ΟΦΗ και εκτός του γηπέδου "Απόστολος Νικολαϊδης". Με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο επιβεβαιώνεται συνεπώς η θέση του Παναθηναϊκού, που με ανακοίνωσή του το ίδιο βράδυ είχε τονίσει ότι δεν έχει καμία σχέση με τα συμβάντα αυτά. Μετά ταύτα καλούμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού να διαφυλάξει την ομάδα μας και το γήπεδο από ενδεχόμενες προβοκάτσιες που στόχο έχουν την τιμωρία του γηπέδου και του Συλλόγου. Αυτονοήτως, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, όπως αναφέρεται και στη μήνυση του προέδρου μας κατά των υπευθύνων της NOVA, καταδικάζει οποιαδήποτε μορφή βίας από όπου και εάν αυτή προέρχεται».

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ακόμη μία ανακοίνωση, με την οποία απαντά στις κατηγορίες που διατυπώθηκαν από πλευράς ΟΦΗ για τις συνθήκες φιλοξενίας της αποστολής των Κρητών στο γήπεδο της Λεωφόρου. «Με αφορμή παραπλανητικές δηλώσεις παράγοντα του ΟΦΗ περί "ζούγκλας", "τρομοκρατίας" κλπ, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ επισημαίνει ότι ο συγκεκριμένος παράγων, αφού επί αρκετή ώρα προκάλεσε τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού υβρίζοντάς τους, αποβλήθηκε κατά τη διάρκεια του α΄ ημιχρόνου από το διαιτητή του αγώνα. Τα γεγονότα δεν διαστρεβλώνονται με ύβρεις και ψεύδη», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.
Keywords
Τυχαία Θέματα