ΟΣΦΠ/Μπάσκετ: Καμιά βελτίωση στο πληγωμένο γόνατο του Έισι Λο

15:47 27/1/2014 - Πηγή: E-Typos
Ο Έισι Λο βρίσκεται από χθες βράδυ στην Αθήνα, άρτι αφιχθείς από τις ΗΠΑ, και σήμερα το πρωί υποβλήθηκε εκ νέου σε μαγνητική τομογραφία. Η κατάστασή του δεν παρουσιάζει βελτίωση, με τους γιατρούς που τον εξέτασαν στην πατρίδα του να του επιβεβαιώνουν όσα είχε διαγνώσει το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού. Το αριστερό
γόνατό του Λο παρουσιάζει χονδροπάθεια ανάμεσα σε άλλα σοβαρά προβλήματα και είναι αβέβαιο αν θα ξαναμπορέσει να παίξει μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο.

Οι λύσεις φαίνεται να είναι δύο: ή να υποβληθεί άμεσα σε αρθροσκόπηση (προβλέπεται βελτίωση 50%) και να επιστρέψει μετά από δύο μήνες στην αγωνιστική δράση για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό από τέλη Μάρτη, ή να επιλέξει μία σοβαρότερη εγχείρηση, να του τοποθετηθούν δηλαδή βλαστοκύτταρα στο συγκεκριμένο σημείο. Στη δεύτερη περίπτωση, ο χρόνος απουσίας του υπολογίζεται στους έξι μήνες. Χάνει δηλαδή τη σεζόν. Ακόμη, όμως, κι αν ο Εισι Λο επιλέξει την τοποθέτηση βλαστοκυττάρων, το γόνατό του είναι τόσο ταλαιπωρημένο που δύσκολα θα μπορέσει να ξαναγίνει αγωνιστικά ο... παλιός καλός Λο και επομένως στον Ολυμπιακό δύσκολα θα διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον Αμερικανό τη νέα σεζόν.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, λοιπόν, ο Λο θα αποφασίσει, με το χρόνο να πιέζει... παίκτη και ομάδα.
Keywords
Αναζητήσεις
acie law
Τυχαία Θέματα