ΟΣΦΠ-Ευρωλίγκα: Μπορεί να παίξει ο Μπρεντ Πέτγουεϊ στη Βιτόρια

15:09 23/1/2014 - Πηγή: E-Typos
Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού που αναχωρεί το μεσημέρι για Ισπανία, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Λαμποράλ Κούτσα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής στη φάση των «16» της Ευρωλίγκας. Ο Αμερικανός δεν αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση πλέον και το πρωί στο ΣΕΦ έβγαλε για τρίτη ημέρα όλο το πρόγραμμα της ομαδικής προπόνησης. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού,
Γιώργος Μπαρτζώκας, αποφάσισε να τον συμπεριλάβει στην αποστολή και όπως όλα δείχνουν θα πάρει χρόνο συμμετοχής απέναντι στην βασκική ομάδα. Η επιστροφή του θα βοηθήσει ιδιαίτερα την «ερυθρόλευκη» φροντ λάιν σε έναν τόσο κρίσιμο αγώνα για την ομάδα του Πειραιά.

Στη δωδεκάδα επέστρεψε ο Μίρζα Μπέγκιτς, που είχε μείνει εκτός στο ντέρμπι «αιωνίων» με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Εκτός αποστολής έμειναν οι Καββαδάς (είχε αγωνιστεί στη θέση του Μπέγκιτς στο ΟΑΚΑ), Χριστοδούλου, Αγραβάνης και Παπαπέτρου. Στην Αθήνα έμεινε και ο Τζαμάριο Μουν, ο οποίος θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα από την έναρξη του β΄ γύρου στη φάση των «16».

Οι «ερυθρόλευκοι» αναχωρούν για Μπιλμπάο με ενδιάμεση στάση στη Βαρκελόνη. Από το Μπιλμπάο θα μεταβούν οδικώς στη Βιτόρια και το βράδυ θα προπονηθούν στη «Φερνάντο Μπουέσα Αρένα». Μονόδρομο θεωρεί τη νίκη ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του που μετρούν 1 νίκη - 2 ήττες στη φάση των «16», ρεκόρ που μοιράζεται και η ομάδα του Ιταλού τεχνικού, Σέρτζιο Σκαριόλο.
Keywords
Τυχαία Θέματα