Ολυμπιακός-μπάσκετ: Παρελθόν και επίσημα ο Έισι Λο

19:18 30/6/2014 - Πηγή: E-Typos
Η αποχώρηση του Έισι Λο από τον Ολυμπιακό επιβεβαιώθηκε και επίσημα, με τους «ερυθρόλευκους» να ανακοινώνουν το «διαζύγιο» με τον Αμερικανό γκαρντ. Ο Λο είχε αποκτηθεί τον Ιανουάριο του 2012 με εισήγηση του Ντούσαν Ίβκοβιτς, πλαισίωσε πολύ καλά τον Σπανούλη στην περιφέρεια και είχε σημαντική συμβολή στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας, τόσο την ίδια χρονιά όσο και το 2013.

Ο τραυματισμός στο γόνατο, όμως, αποδείχθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο για τη συνέχεια της καριέρας του στον Ολυμπιακό.
Ο Λο εγχειρίστηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες, ξεκίνησε εκεί την αποκατάστασή του και πριν από μερικές ημέρες επέστρεψε στην Ελλάδα, αλλά οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε από το επιτελείο του συλλόγου δεν επέτρεψαν τη συνέχεια της συνεργασίας.

Η ανακοίνωση της πειραϊκής ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έκανε χρήση του όρου που είχε στο συμβόλαιό της με τον Έισι Λο και προχώρησε στην αποδέσμευση του Αμερικανού γκαρντ. Η συμβολή του Λο στη μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης της κορυφής της Ευρώπης για δυο συνεχόμενες σεζόν ήταν τεράστια. Η οικογένεια του Ολυμπιακού θέλει να ευχαριστήσει τον Έισι για όσα πρόσφερε στην ομάδα και να του ευχηθεί να έχει υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του».
Keywords
Τυχαία Θέματα