Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε επίσημα ο Μάρκο Σκέποβιτς

21:24 2/9/2013 - Πηγή: E-Typos
Την απόκτηση του Μάρκο Σκέποβιτς ανακοίνωσε και επίσημα ο Ολυμπιακός. Ο πανύψηλος (σ.σ. 1,90μ.) σέρβος φορ τα τρία τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με την φανέλα της Παρτιζάν, με την οποία πέτυχε 16 γκολ σε 45 αγώνες. Ο 22άχρονος επιθετικός αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στον μεγαλύτερο σύλλογο
της χώρας. Ευελπιστώ να κερδίσουμε το νταμπλ στην Ελλάδα και να περάσουμε στον επόμενο γύρο του Champions League. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό γι’ αυτό. Ξέρω για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, είναι από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Έχω δει πολλά παιχνίδια και ανυπομονώ να παίξω για να έρθω κοντά στους φιλάθλους μας. Θα δώσω μέχρι και την καρδιά μου στο γήπεδο και θα προσπαθήσω να πετύχω όσα περισσότερα γκολ μπορώ».
Δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ντε Βινσέντι

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την παραχώρηση ως δανεικού του Τόμας Ντε Βινσέντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν φέτος τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό από τους Γιαννιώτες με τον παίκτη να παίρνει κανονικά μέρος στην φετινή προετοιμασία του Ολυμπιακού χωρίς όμως να πείσει τον προπονητή των πειραιωτών, Μίτσελ, και έτσι αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός. Αρκετές ομάδες ήθελαν να τον προσθέσουν στο ρόστερ τους, αλλά τελικά ο Ηπειρωτικός σύλλογος ήταν αυτός που ήρθε τελικά σε συμφωνία με τους πρωταθλητές Ελλάδας για την παραχώρηση του 24χρονου ποδοσφαριστή.
Keywords
Τυχαία Θέματα