Ο Παραγουανός Ν. Βαλντέζ είναι ο αντικαταστάτης του Μήτρογλου

15:52 30/1/2014 - Πηγή: E-Typos
Ο Ολυμπιακός βρήκε τον «αντί-Μήτρογλου». Ο Νέλσον Βαλντέζ βρίσκεται από χθες βράδυ στην Αθήνα, δήλωσε ενθουσιασμένος και σήμερα θα ολοκληρωθεί η μετακίνησή του. Ο 31άχρονος Παραγουανός διεθνής φορ, με καριέρα στα γήπεδα της Ισπανίας και της Γερμανίας, έχει συμφωνήσει σε όλα και μετά τα ιατρικά τεστ θα αποκτηθεί
δανεικός ως το τέλος της σεζόν από την Αλ Τζαζίρα με οψιόν αγοράς.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην Ελλάδα και που τράβηξα το ενδιαφέρον μίας τέτοιας ομάδας. Παρακολουθώ πολλά χρόνια τον Ολυμπιακό και είμαι χαρούμενος που ήρθα εδώ και ελπίζω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να παραμείνω...», ήταν τα πρώτα λόγια του Βαλντέζ.

Την ίδια ώρα η μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου στη Φούλαμ μπαίνει στην τελική ευθεία. Ο Έλληνας επιθετικός προσγειώθηκε χθες το βράδυ στο Λονδίνο και την Πέμπτη θα περάσει τα απαραίτητα ιατρικά τεστ πριμ υπογράψει με τους «cottagers». Οι απολαβές του Έλληνα διεθνή επιθετικού θα αγγίξουν τα 2.5εκατ. ευρώ για συμβόλαιο διάρκειας 4.5 ετών.

Και η μεταγραφική κινητικότητα στον Ολυμπιακό δεν σταματά εκεί. Οι πρωταθλητές βρήκαν και τον «αντί-Βάις» και πάλι από την Παραγουάη. Πρόκειται για τον Ερνάν Πέρεζ. Ο 24άχρονος δεξιός εξτρέμ έρχεται από τη Βιγιαρεάλ, με την οποία πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη υπάρχει συμφωνία ή απομένουν λιγοστές λεπτομέρειες. Ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί αν αυτή αφορά δανεισμό με οψιόν αγοράς ή αγορά του παίκτη με συμβόλαιο τριάμισι ετών, όπως γράφουν στην Ισπανία.
Keywords
Τυχαία Θέματα