Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Εντιγκά και τον Ντοσεβί

22:17 7/7/2014 - Πηγή: E-Typos
Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει οριστικά την καριέρα του ο Ντελβίν Εντιγκά, ο οποίος ενίσχυσε πέρυσι τον πρωταθλητή Ελλάδας ως δανεικός από τη Μονακό. Ο Κονγκολέζος αμυντικός μέσος έκανε πέρυσι καλό δεύτερο γύρο και ήταν βασικός στην ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι τελικώς προχώρησαν στην απόκτησή του.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός
ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ντελβίν Εντινγκά από τη Μονακό» αναφέρει η λακωνική ανακοίνωση της πειραϊκής ΠΑΕ.
Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση για την απόκτηση του Ντελβίν Εντιγκά η ΠΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε τη συμφωνία και με τον επιθετικό Ματιέ Ντοσεβί.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Γάλλου ποδοσφαιριστή Ματιέ Ντοσεβί» αναφέρεται από τους «ερυθρόλευκους», ενώ ο ποδοσφαιριστής έπραξε το ίδιο ανακοινώνοντας τη μεταγραφή μέσω του λογαριασμού του στο twitter.

«Μία νέα πρόκληση παρουσιάζεται στη ζωή μου, είμαι και επίσημα δεσμευμένος με τον Ολυμπιακό. Ανυπόμονος να ξεκινήσω με τα νέα μου χρώματα...» έγραψε και ανέβασε φωτογραφία από τα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ μαζί με τον διευθύνοντα σύμβουλο Γιάννη Βρέντζο, τη στιγμή που υπογράφει το συμβόλαιό του στον πρωταθλητή Ελλάδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα