Ντ. Μόγιες-Μάντσεστερ Γ.: Έχουμε μεγάλη ιστορία στο Τσάμπιονς Λιγκ

18:00 2/4/2014 - Πηγή: E-Typos
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάλεψε κόντρα στα προγνωστικά, προηγήθηκε, αλλά τελικά η Μπάγερν έφυγε με ισοπαλία 1-1 απο το «Ολντ Τράφορντ» και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ρεβάνς θα γίνει στο Μόναχο στις 9 Απριλίου και όλα είναι ανοικτά. Ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων», Ντέιβιντ Μόγιες, είναι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του:

«Παίξαμε εξαιρετικά και είμαι ικανοποιημένος, αλλά και παράλληλα λίγο απογοητευμένος που δεχτήκαμε ένα γκολ στο τέλος. Υπήρχε αποφασιστικότητα
για να τα πάμε καλά, καθώς έχουμε μια μεγάλη ιστορία στο Τσάμπιονς Λιγκ και γνωρίζαμε πως είχαμε απέναντί μας μια καλή ομάδα. Ο πολύς κόσμος θεωρούσε μεγάλο φαβορί την Μπάγερν, αλλά εμείς αποδείξαμε πως αυτή η ομάδα έχει συνηθίσει στις μεγάλες νίκες στην Ευρώπη.»

Από την άλλη πλευρά ο Πεπ Γκουαρντιόλα δήλωσε: «Δεν είναι ποτέ εύκολο το έργο της ομάδας σου όταν ο αντίπαλος έχει εννιά παίκτες πίσω από την μπάλα. Πάντως ελέγξαμε το παιχνίδι και το 1-1 είναι ένα καλό σκορ, καθώς το εκτός έδρας γκολ είναι σημαντικό. Η Γιουνάιτεντ είναι από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε.»
Keywords
Τυχαία Θέματα