Ντ. Μόγιες: Ανεκτίμητες, οι εμπειρίες που αποκόμισα στη Μάντσεστερ Γ.

17:18 23/4/2014 - Πηγή: E-Typos
O Ντέιβιντ Μόγιες δήλωσε ότι αποκόμισε ανεκτίμητες εμπειρίες από τη 10άμηνη παραμονή του στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παράλληλα, σε γραπτη δήλωσή του που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ένωσης προπονητών των συλλόγων των πρώτων τεσσάρων κατηγοριών της Αγγλίας (LMA), ο 50άχρονος Σκοτσέζος ευχαρίστησε τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για την ευκαιρία που του έδωσε.

Αναλυτικά η δήλωση του Μόιες: «Ότι βρέθηκα στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά σωματεία στον κόσμο, ήταν και παραμένει κάτι για το οποίο θα είμαι
απίστευτα περήφανος. Αναλαμβάνοντας τα ηνία της ομάδας μετά από μια τόσο μακρά περίοδο σταθερότητας και επιτυχιών ήταν αναπόφευκτο να είναι μια μεγάλη πρόκληση, την οποία όμως δέχτηκα χωρίς να έχω δεύτερες σκέψεις. Το βάρος του να είσαι προπονητής στη Γιουνάιτεντ είναι τεράστιο, αλλά η σκληρή δουλειά δεν αποθάρρυνε ποτέ ούτε εμένα ούτε το επιτελείο μου, το οποίο θα ήθελα να ευχαριστήσω για την αφοσίωση τους κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ήμασταν πλήρως αφοσιωμένοι στη διαδικασία της ανοικοδόμησης εκ βάθρων της πρώτης ομάδας, ενώ παράλληλα θα έπρεπε να πετύχουμε θετικά αποτελέσματα τόσο στην Πρέμιερ Λιγκ όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Παρ' όλα αυτά σε αυτή τη μεταβατική περίοδο τόσο η απόδοση μας όσο και τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που περίμεναν ή είχαν συνηθίσει οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ και αυτό ήταν κάτι που το καταλάβαινα και το συμμεριζόμουν πλήρως. Σε αυτό το σύντομα πέρασμά μου από την ομάδα κατάλαβα πόσο σημαντικά είναι μέρη όπως το "Όλντ Τραφορντ" και το Κάρινγκτον (σ.σ. το προπονητικό κέντρο). Θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό της ομάδας που με έκανε να νιώσω τόσο ευπρόσδεκτος στην οικογένεια της Γιουνάιτεντ από την πρώτη ημέρα μου στο σύλλογο. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όσους φιλάθλους με στήριξαν κατά τη διάρκεια της σεζόν. Εύχομαι σε σας και στο σύλλογο όλα τα καλύτερα στο μέλλον.

Πάντα πίστευα πως ένας προπονητής πότε δεν σταματάει να μαθαίνει κατά τη διάρκεια της καριέρας του και ξέρω πως οι εμπειρίες που αποκόμισα από την παρουσία μου εδώ είναι ανεκτίμητες. Είμαι υπερήφανος που οδήγησα στην ομάδα στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και είμαι ευγνώμων στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον που πίστεψε στις ικανότητες μου και μου έδωσε την ευκαιρία να προπονήσω τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».
Keywords
Τυχαία Θέματα