Ντ. Κάμερον: Ριζική επαναδιαπραγμάτευση με ΕΕ

13:51 29/9/2013 - Πηγή: E-Typos
Με σημερινές δηλώσεις ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον τόνισε ότι "η φορολογία των πολιτών θα πρέπει να μειωθεί", παράλληλα πρέπει και να δημιουργηθούν περισσότερες νέες θέσεις εργασίας, επιπλέον να συρρικνωθεί το δημοσιονομικό έλλειμμα της χώρας ούτως ώστε, τελικώς, να βελτιωθεί το βιοτικό επίπεδο και να προκληθεί η βιώσιμη ανάκαμψη της οικονομίας της Βρετανίας.

"Μοναδικός τρόπος για να αυξηθεί, με βιώσιμο τρόπο, το βιοτικό μας επίπεδο είναι, να εμμείνουμε ως κυβέρνηση στην αναπτυξιακή τροχιά της οικονομίας, δηλαδή στο να κινηθεί η οικονομία μας τώρα, να
δημιουργήσουμε πιό πολλές νέες θέσεις εργασίας άμεσα, συγχρόνως να συρρικνώνουμε το δημοσιονομικό έλλειμμα" τόνισε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο του BBC.

-Επισήμανε ο κ. Κάμερον ταυτοχρόνως ότι παρατηρείται μια ανάκαμψη στην αγορά των ακινήτων, αρνούμενος σθεναρά ότι μπορεί αυτή η ανάκαμψη να δημιουργήσει "φούσκα" και κατάρρευση αυτής της αγοράς.

--Σε ό,τι αφορά την ΕΕ, ο Βρετανός πρωθυπουργός ανήγγειλε, από το Μάντσεστερ, ότι η συντηρητική κυβέρνηση συνασπισμού θα ξεκινήσει, άμεσα, την "ριζική επαναδιαπραγμάτευση" των συναφών θεμάτων, επαναπροσδιορίζοντας κατ'αυτόν τον τρόπο την θέση της Βρετανίας στην 28αμελή ΕΕ.
Keywords
Τυχαία Θέματα