Μίτσελ: Υποχρέωση μας, να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ

20:16 29/3/2013 - Πηγή: E-Typos
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, σε συνέντευξη του σε συνδρομητικό κανάλι μίλησε για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, για το αν έχουν επηρεαστεί οι παίκτες του από την διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς και τις περιπτώσεις των Μπόατενγκ και Πίνο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού:

- Για το αν έχουν επηρεαστεί οι παίκτες από την διακοπή του πρωταθλήματος: «Πιστεύω πως είναι αναπόφευκτο
να επηρεαστούν οι παίκτες απ' τη διακοπή. Όμως, περισσότερο με φοβίζουν οι αγώνες που προηγούνται των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων και όχι τόσο εκείνοι που ακολουθούν. Πριν απ' τα ματς της Εθνικής, έχουν πάντα το μυαλό τους σε αυτά. Γι' αυτό ακριβώς το λόγο δεν είμαι ευχαριστημένος απ' το παιχνίδι στην Κέρκυρα. Είχαμε ζητήσει την απόλυτη συγκέντρωση στα επτά παιχνίδια που απέμεναν απ' τη στιγμή που ήρθα. Το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι ένα έντονο παράδειγμα για το τι ζητάω από εκείνους, έτσι ώστε κανείς να μην χαλαρώσει».

- Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Πάντα λέω πως δεν είναι απλώς ένα κίνητρο, αλλά είναι μία υποχρέωση μας. Όταν παίζεις με αυτή τη φανέλα, είναι υποχρέωσή μας να κερδίζουμε. Μπορεί να υπάρχει αυτή η βαθμολογική διαφορά απ' τον ΠΑΟΚ, όμως η πραγματική διαφορά μέσα στο γήπεδο δεν είναι τόσο μεγάλη. Επομένως μπορεί να δυσκολευτούμε σε αυτό το παιχνίδι. Εμείς, όμως, είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε. Αν μπούμε στο παιχνίδι με το σκεπτικό πως έχουμε αυτή τη μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟΚ, τότε θα κάνουμε το πρώτο και παράλληλα πιο βαρύ λάθος. Πιστεύω πως, αν το πρωτάθλημα άρχιζε πριν από δέκα αγωνιστικές, σίγουρα η βαθμολογική διαφορά δεν θα ήταν τόσο μεγάλη. Σίγουρα η θέση του ΠΑΟΚ δεν θα ήταν αυτή. Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες και ένα πολύ καλό προπονητή. Πραγματικά πιστεύω πως η διαφορά μας δεν είναι τόσο μεγάλη. Δεν επιτρέπεται να κάνουμε κανένα λάθος, καθώς είναι ένα ντέρμπι στο γήπεδο μας, μπροστά στον κόσμο μας. Και επίσης είναι ένα παιχνίδι από αυτά που περιμένουμε περισσότερο από όλα. Είμαστε υποχρεωμένοι να το κερδίσουμε».

- Για το αν υπάρχει εξέλιξη στο θέμα του Μπόατενγκ: «Ναι, έχουμε μία ενημέρωση, σύμφωνα με την οποία το θέμα του θα λυθεί το συντομότερο δυνατό. Είναι πάρα πολύ κοντά στο να λύσει τη δέσμευση που έχει. Είναι ένας παίκτης, τον οποίο εμπιστευόμαστε. Και εκείνος ανυπομονεί να παίξει με τον Ολυμπιακό όσο πιο σύντομα γίνεται».

- Για το αν υπολογίζει τον Πίνο: «Είναι στα χέρια της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος και γενικότερα της διοίκησης του Ολυμπιακού το θέμα αυτό. Η γνώμη μου και οι σκέψεις μου για το θέμα αυτό έχουν ήδη εκφραστεί στη διοίκηση. Επομένως εκείνοι ξέρουν τι να κάνουν».
Keywords
Τυχαία Θέματα