Μίτσελ: Παίξαμε πολύ κάτω από τις δυνατότητές μας -Βράβευση από Κούγια

22:52 23/9/2014 - Πηγή: E-Typos
Καθόλου ικανοποιημένος δεν έμεινε ο Μίτσελ από την εμφάνιση της ομάδας του εναντίον της Παναχαϊκής στην Πάτρα για το Κύπελλο Ελλάδας, σε έναν αγώνα από τον οποίο ο τεχνικός του Ολυμπιακού θέλει να κρατήσει μόνο το αποτέλεσμα.

Στις δηλώσεις του ο Ισπανός προπονητής επισήμανε
πάντως ότι οι αλλαγές στην ενδεκάδα ήταν επιβεβλημένες, καθώς ακολουθεί ένα αρκετά βεβαρημένο πρόγραμμα για τον πρωταθλητή Ελλάδας, παραδέχθηκε όμως ότι οι παίκτες του δεν απέδωσαν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους.

«Έχουμε ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα μπροστά μας: το Σάββατο αντιμετωπίζουμε τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα, την επόμενη Τετάρτη έχουμε τον αγώνα με τη Μάλμε για το Τσάμπιονς Λιγκ και ήθελα να δω όλους τους παίκτες μου» υπογράμμισε ο Μίτσελ.

«Από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου έμεινα ικανοποιημένος, όχι όμως από την εμφάνισή μας. Αγωνιστήκαμε πολύ κάτω από τις δυνατότητές μας» συμπλήρωσε ο Μίτσελ μιλώντας στη συνδρομητική τηλεόραση του OTE TV.

Πριν από την έναρξη του αγώνα Κυπέλλου της Παναχαϊκής με τον Ολυμπιακό ο ισχυρός άνδρας της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας βράβευσε τον Μίτσελ για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο πρόεδρος των Αχαιών είπε μεταξύ άλλων ότι πρόκειται για μια μεγάλη προσωπικότητα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, που δίδαξε ήθος στον χώρο και είναι τιμή για την Παναχαϊκή, που δίνει το «παρών» στο γήπεδό της και στην πόλη της Πάτρας.

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή κι ο πρόεδρός της, Αλέξης Κούγιας, βραβεύουν τον Μίτσελ Γκονζάλες για την τεράστια προσφορά του στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως προπονητής» ανέφερε η πλακέτα που δόθηκε στον Ισπανό.
Keywords
Τυχαία Θέματα