Μίτσελ: Δεν είναι άσχημη η κλήρωση, μοιάζει με τη περυσινή

20:19 28/8/2014 - Πηγή: E-Typos
Την Ατλέτικο Μαδρίτης χαρακτήρισε ως φαβορί του Α΄ ομίλου, ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ στις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά την κλήρωση που διενεργήθηκε στο Μονακό.

Ο Ισπανός προπονητής είπε μεταξύ άλλων: «Δε νομίζω ότι είναι μία άσχημη κλήρωση. Από την αρχή γνωρίζαμε πως απέναντί μας θα έχουμε πολύ δυνατές ομάδες.

Θεωρώ ότι η εφετινή κλήρωση μοιάζει αρκετά με αυτή της περασμένης σεζόν. Μπενφίκα και Παρί ήταν πιο δυνατές από εμάς, αλλά τελικά περάσαμε. Εμείς θα προσπαθήσουμε
να κάνουμε και φέτος αυτό που κάναμε και πέρυσι, να παλέψουμε και να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που θα βρεθούν μπροστά μας».

Όταν ρωτήθηκε ποια ομάδα κατά τη γνώμη του είναι το φαβορί, απάντησε: «Είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης, λόγω της πορείας που έχει κάνει έως τώρα. Θα παλέψουμε όμως και ελπίζω να τα πάμε καλά».

Σχολιάζοντας τις ομάδες είπε: «Είναι δύσκολο να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη από πέρυσι η Ατλέτικο. Όπως και να έχει, πάντως, είναι μια τέλεια ομάδα. Θα πρέπει να δούμε το πρόγραμμα. Για τη Γιουβέντους το πρώτο της ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι το δεύτερο επίσημό της για τη νέα σεζόν. Θα θέλαμε να κάνουμε πρεμιέρα εδώ με τη Γιουβέντους. Η Μάλμε διαθέτει καλούς παίκτες, γνωρίζω αρκετούς που έχουν παίξει στο ισπανικό πρωτάθλημα».

Κατέληξε, λέγοντας: «Δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι. Πιστεύω ότι η ομάδα θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Ο Ολυμπιακός "μεταμορφώνεται" στη διοργάνωση.

Επίσης δεν γνωρίζω το πόσο χαρούμενοι θα είναι οι αντίπαλοί μας, που θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό».
Keywords
Τυχαία Θέματα