Μίτσελ: Ανυπομονώ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

19:04 11/4/2013 - Πηγή: E-Typos
Μπορεί να έχει ζήσει τη μαγεία του κορυφαίου ντέρμπι παγκοσμίως, αλλά ο Μίτσελ ανυπομονεί για την ελληνική... εκδοχή του "κλάσικο". Ο προπονητής του Ολυμπιακού, που έχει κάνει μεγάλη καριέρα ως ποδοσφαιριστής στη Ρεάλ Μαδρίτης, προετοιμάζεται για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό. Σε δηλώσεις του στη NOVA επεσήμανε:

«Έχω ανυπομονησία για εκείνη την ημέρα. Προετοιμαζόμαστε γι' αυτήν. Έχω καταλάβει πως υπάρχει
μία διαφορετική ατμόσφαιρα αυτή την εβδομάδα για το παιχνίδι αυτό. Θέλουμε να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε. Πρέπει να αποφύγουμε οποιοδήποτε αποσυντονισμό στην προσπάθειά μας. Δεν πρέπει να κοιτάμε τον Παναθηναϊκό με βάση τη θέση του στη βαθμολογία. Πρέπει να τον κοιτάμε σαν ένα πολύ μεγάλο αντίπαλο, γνωρίζοντας πως υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα και έχθρα ανάμεσα στις δύο ομάδες».

Κι όσο για τη... χαώδη διαφορά των 37 βαθμών που χωρίζει τις δύο ομάδες, ο Μίτσελ είπε: «Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μας επηρεάζει η βαθμολογική διαφορά. Γιατί αυτό θα σήμαινε πως αυτόματα θα κερδίζαμε το παιχνίδι. Θα το κερδίζαμε, μάλιστα, με μία διαφορά τριών ή τεσσάρων γκολ. Δεν ισχύει, όμως, αυτό. Στα ντέρμπι δεν μπορούμε να πούμε κάτι τέτοιο. Είναι ένα ακόμη παιχνίδι, όπου όλα μπορούν να συμβούν. Για τους αντιπάλους μας είναι μία ευκαιρία για να σώσουν τη χρονιά, κατά κάποιο τρόπο. Για εμάς είναι μία υποχρέωση να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, γιατί είμαστε Ολυμπιακός και εκείνοι Παναθηναϊκός. Αντιμετωπίζουμε αυτό το παιχνίδι με τον μέγιστο σεβασμό και χωρίς να υποτιμούμε τον αντίπαλό μας. Κάτι τέτοιο θα ήταν μεγάλο λάθος».

Επίσης, αποκάλυψε ότι... «... περπατώντας στο δρόμο, ο κόσμος μού κάνει χειρονομίες πόσα γκολ θέλουν να βάλουμε στον Παναθηναϊκό! Όμως, εγώ δεν το βλέπω έτσι. Θεωρώ πως είναι ένα παιχνίδι, στο οποίο θέλουμε να παίξουμε καλά, να κερδίσουμε. Και μετά θα δούμε με πόσα γκολ διαφορά θα μπορέσουμε να κερδίσουμε. Είναι ένα παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας εχθρός και πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε με σεβασμό».
Keywords
Τυχαία Θέματα