Μέλος της Ε.Ε της Διεθνούς Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, ο Π. Δήμας

17:17 22/5/2013 - Πηγή: E-Typos
Μεγάλη επιτυχία της ελληνικής άρσης βαρών στις αρχαιρεσίες της διεθνούς ομοσπονδίας του αθλήματος που πραγματοποιήθηκαν στην Μόσχα. Ο πρόεδρος της ΕΟΑΒ, Πύρρος Δήμας, εξελέγη πρώτος με 59 ψήφους σε σύνολο 39 υποψηφίων, ως μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της IWF, στην πρώτη του συμμετοχή σε εκλογές.

«Οπωσδήποτε νιώθω απόλυτα ικανοποιημένος για την διάκριση αυτή, πολύ περισσότερο επειδή νιώθω ότι πέρα
από την ελληνική άρση βαρών τώρα μπορώ να βοηθήσω και στην εξέλιξη του αθλήματος διεθνώς. Το γεγονός ότι ουσιαστικά διαδέχομαι τον Γιάννη Σγουρό στην IWF προσθέτει τεράστια τιμή στην εκλογή μου και μάλιστα με την πρώτη, σε ψήφους, θέση. Ήδη έχουμε βάλει σε σωστό δρόμο το άθλημα που υπηρέτησα και υπηρετώ στην Ελλάδα και τώρα έχουμε την ευκαιρία να ισχυροποιηθούμε και πάλι διεθνώς» δήλωσε ο Πύρρος Δήμας, που στα άμεσα σχέδια του είναι η επιπλέον ισχυροποίηση της ελληνικής ομοσπονδίας με την εκλογή μελών της στις αρχαιρεσίες και σε επιτροπές της ευρωπαϊκής και παγκόσμιας ομοσπονδίας στο εγγύς μέλλον.

Η νέα σύνθεση της IWF είναι:

Πρόεδρος: Άγιαν (Ουγγαρία)

Γεν. Γραμματέας: Μα Ουέν (Κίνα)

Α΄ Αντιπρόεδρος: Βλάντ (Ρουμανία)

Αντιπρόεδροι: Ινταράτ (Ταιλάνδη), Σ.Κόφα (Αυστραλία), Γκερασιμένκο (Ρωσία), Κινόνες (Περού), Ονγκ (Μαλαισία).

Μέλη: Δήμας (Ελλάδα), Λάσεν (Καναδάς), Μπαίσια (Ινδία), Τζαλούντ (Ιράκ), Ιράνι (Μ.Βρετανία), Μοντέρο (Βραζιλία), Μπάουμγκαρντνερ (Γερμανία), Μασμούντι (Τυνησία).
Keywords
Τυχαία Θέματα