Με τον Σαβιόλα θα ταξιδέψει η αποστολή του ΟΣΦΠ στο Μάντσεστερ

15:53 17/3/2014 - Πηγή: E-Typos
Ο Χαβιέρ Σαβιόλα, αν και δεν είναι 100% έτοιμος, θα ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού για το Μάντσεστερ, ενόψει της μεγάλης ρεβάνς της Τετάρτης με τη Γιουνάιτεντ για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Στη σημερινή προπόνηση, την τελευταία επί ελληνικού εδάφους, ο Αργεντινός επιθετικός ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος και στη συνέχεια έκανε ατομικό, όμως ο Μίτσελ τον συμπεριέλαβε στην 20μελη αποστολή και θα περιμένει την αυριανή προπόνηση στο «Όλντ Τράφορντ»
για να δει αν μπορεί να τον υπολογίζει, έστω και για λίγη ώρα. Σε διαφορετική περίπτωση, στη 18αδα θα μπει ο νεαρός Βέργος.

Ο Ισπανός τεχνικός των «ερυθρόλευκων» υπολογίζει κανονικά τον Ιβάν Μαρκάνο, ο οποίος έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και αναμένεται να βρίσκεται στη βασική ενδεκάδα, καλύπτοντας μαζί με τον Μανωλά το κέντρο της άμυνας. Ο τραυματίας Σιόβας, ο Ολαϊτάν και οι Ιμπαγάσα, Κάρολ, οι οποίοι δεν έχουν δηλωθεί στη λίστα για το Τσάμπιονς Λιγκ, είναι αυτοί που θα μείνουν στην Αθήνα. Την αποστολή απαρτίζουν οι Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Χολέμπας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Πέρες, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Βαλντές, Βέργος.

Η σημερινή προπόνηση αφιερώθηκε στην τακτική και τη στρατηγική μέσα στον αγώνα. Έχοντας μελετήσει τη Γιουνάιτεντ, ο Μίτσελ και το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού ζητούσαν από τους ποδοσφαιριστές διαρκώς συγκεκριμένα πράγματα. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στις στημένες φάσεις (κυρίως κόρνερ), ενώ ορισμένοι εκ των ποδοσφαιριστών επιδόθηκαν και σε εκτελέσεις πέναλτι για... παν ενδεχόμενο.
Keywords
Τυχαία Θέματα