Με 39 συμμετοχές το Σάββατο το 46ο Ράλι ΔΕΘ

18:59 10/9/2013 - Πηγή: E-Typos
Με 39 συμμετοχές θα γίνει το προσεχές Σαββατοκύριακο το 46ο ράλι ΔΕΘ, που κάθε χρόνο διοργανώνεται από τον ΑΟΘ με την συνδρομή της ΔΕΘ στην διάρκεια της ετήσιας λειτουργίας της. Ο αγώνας που και φέτος θα γίνει με τις δυσκολίες που δημιουργεί η οικονομική κρίση, παρουσιάζει πάντα το ίδιο ενδιαφέρον για τους φίλους του αυτοκινήτου στη Μακεδονία και θα λάβουν μέρος γνωστοί οδηγοί του αγωνιστικού αυτοκινήτου και μεταξύ αυτών ο γνωστός βρετανός οδηγός, Αλαν
Χάριμαν, ως συνοδηγός στο αυτοκίνητο του Νίκου Παυλίδη.

Στην σημερινή συνέντευξη Τύπου παρέστησαν ο εκπρόσωπος του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης, Γιάννης Χατζηαναστασίου (αντιπρόεδρος του ΑΟΘ) ο πρόεδρος της ΔΕΘ Αναστάσιος Τζίκας, ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ Κυριάκος Ποζρικίδης, οι εκπρόσωποι των εταιρειών -χορηγών του ράλι Στέφανος Αγγελάκης, Νίκος Τριανταφύλλου και ο υπεύθυνος Βορείου Ελλάδος της ομοσπονδίας μηχανοκίνητου αθλητισμού Αντώνης Παρταλιός με την ιδιότητα του προέδρου της αγωνιδίκου επιτροπής του ράλι και βετεράνος του αθλήματος, αφού ήταν και ο νικητής του 10ου ράλι το 1976.

Στους μετέχοντες είναι γνωστοί αθλητές και οι νικητές των προηγούμενων ράλι της ΔΕΘ, Βελάνης (2012) Κύρκος (2011).

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 2 μ.μ. του Σαββάτου από την Πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης με τα αυτοκίνητα να εξέρχονται στην παραλιακή λεωφόρο της πόλης και κατεύθυνση της πίστας καρτ του Νέου Ρυσίου. Ο τερματισμός θα γίνει το απόγευμα της Κυριακής στο ίδιο σημείο και ενώ τα αυτοκίνητα θα διαγωνιστούν σε ειδικές διαδρομές στον Χολομώντα της Χαλκιδικής ενώ οι οδηγοί θα διανυκτερεύσουν στον Πολύγυρο το βράδυ του Σαββάτου.

Παράλληλα με το 46ο ράλι της ΔΕΘ θα γίνει και ο 15ος γύρος Κλασσικής Θεσσαλονίκης από την Λέσχη Κλασικού Αυτοκινήτου Μακεδονίας της οποίας τα αυτοκίνητα θα τερματίσουν στη Νότια πύλη της ΔΕΘ, το μεσημέρι της Κυριακής στις 13.30 και θα παραμείνουν ως τις 16.00 στον χώρο τερματισμού για να εκτεθούν στο φιλοθεάμον κοινό του κλασικού αυτοκινήτου. Η απονομή των νικητών θα γίνει το απόγευμα της Κυριακής στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο της ΔΕΘ.
Keywords
Τυχαία Θέματα