Μάντσεστερ Γ. : "Λίφτινγκ" στο ρόστερ από τον Ντέιβιντ Μόγες

15:45 9/12/2013 - Πηγή: E-Typos
Σαρωτικό κύμα αλλαγών πρόκειται να «χτυπήσει» τις επόμενες εβδομάδες τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο προπονητής της διάσημης αγγλικής ομάδας, Ντέιβιντ Μόγες, είναι αποφασισμένος να προβεί σε μεγάλες αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό των «κόκκινων διαβόλων» και ήδη έχει σχηματίσει τη λίστα των παικτών, που αναμένεται να φύγουν τον Ιανουάριο ή το καλοκαίρι από το «Ολντ Τράφορντ».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των ΜΜΕ στο Μάντσεστερ και συγκεκριμένα
την εφημερίδα, «Manchester Evening News», ο Μόγες βλέποντας την ομάδα να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, είναι αποφασισμένος να διώξει αρκετούς παίκτες από το ρόστερ του συλλόγου. Τα σχετικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο διάδοχος του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον στον πάγκο της Γιουνάιτεντ δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος από συγκεκριμένους παίκτες και σκέφτεται να τους δείξει την πόρτα της εξόδου.

Η Μάντσεστερ μετά τις δύο συνεχείς (εντός έδρας μάλιστα) ήττες από Εβερτον και Νιούκαστλ, βρίσκεται 13 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Αρσεναλ και ο Μόγες έχει στη «μαύρη λίστα» περίπου δέκα παίκτες. Μεταξύ αυτών και βασικοί παίκτες, όπως οι Ρίο Φέρντιναντ, Πατρίς Εβρά, Νάνι, Ασλεϊ Γιανγκ, Αντόνιο Βαλένσια, και Αντερσον, ενώ δυσαρέσκεια υπάρχει και για τους Τομ Κλέβερλι, Χαβιέρ Ερνάντες, Σίντζι Καγκάουα και Γουίλφριντ Ζαχά.
Keywords
Τυχαία Θέματα