Μανωλόπουλος: Οι νέοι αντιλαμβάνονται τι σημαίνει να παίζεις στον ΠΑΟ

15:21 3/9/2014 - Πηγή: E-Typos
Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού, στο Καρπενήσι, ολοκληρώθηκε και πλέον, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να «ξεμουδιάσουν» στους φιλικούς αγώνες που ακολουθούν. Με δεδομένη την απουσία του βασικού προπονητή των «πρασίνων» Ντούσκο Ιβάνοβιτς (έχει υποχρεώσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο ως Ομοσπονδιακός της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης) ο συνεργάτης του, Σωτήρης Μανωλόπουλος, έγραψε στο "blog" που διατηρεί στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ
για τα συμπεράσματά του από την προετοιμασία.

«Ολοκληρώσαμε το πρώτο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας μας στο Καρπενήσι. Είναι πολύ σημαντικό ότι τα νέα παιδιά κατάλαβαν τι σημαίνει να είσαι μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού. Δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά όλο αυτό το διάστημα. Η προπόνηση περιείχε ιδιαίτερα μεγάλο όγκο, τόσο στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, όσο και στο κομμάτι της τακτικής,» ανέφερε αρχικά ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και πρόσθεσε:

«Το ευχάριστο είναι πως τα καινούρια παιδιά έχουν αρχίσει σιγά-σιγά να μπαίνουν στο νόημα αντιλαμβανόμενοι το τι σημαίνει να παίζεις στον Παναθηναϊκό. Ποιες είναι οι υποχρεώσεις για να αγωνιστείς σε υψηλό επίπεδο στο ελληνικό πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα. Είμαστε μια ομάδα που πρέπει να πρωταγωνιστεί παντού οπότε και οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγάλες. Νομίζω πως αυτό είναι κάτι που άπαντες έχουν καταλάβει πλέον. Σε πρώτη φάση θεωρώ πως έχουν ανταποκριθεί όλοι. Το ταλέντο δεν λείπει από κανέναν».

Από εδώ και στο εξής ακολουθούν φιλικοί αγώνες, όπως εξήγησε ο Μανωλόπουλος: «Τώρα περνάμε στο επόμενο στάδιο της προετοιμασίας μας. Έχουμε ακόμη μπροστά μας σχεδόν ένα μήνα μέχρι να ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις. Θέλουμε να ξεπεράσουμε κάποια μικροπροβλήματα που αντιμετωπίζουμε προκειμένου να μπορέσουμε να δουλέψουμε ακόμη καλύτερα. Βέβαια, τα προβλήματα αυτά είναι απολύτως φυσιολογικά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Πλέον, θέλουμε μέσα από τα φιλικά να βρούμε ρυθμό και να αλλάξουμε παραστάσεις. Παιχνίδι με το παιχνίδι τα παιδιά θα αφομοιώσουν περισσότερο την τακτική μας και εμείς θα βγάλουμε τα συμπεράσματα που πρέπει για να βελτιωθούμε και να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται στις επίσημες υποχρεώσεις μας.
Keywords
Τυχαία Θέματα