Μαν. Γιουνάιτεντ: Προσφέρει 26 εκατ. στερλίνες για Φάμπρεγας!

17:26 15/7/2013 - Πηγή: E-Typos
Έχασε τον Τιάγκο Αλκαντάρα και βάζει...πλώρη ολοταχώς για το Σεσκ Φάμπρεγας. Λες κι έχει βάλει στοίχημα ο Ντέιβιντ Μόιες να πάρει παίκτη από τη Μπαρτσελόνα, αλλιώς δεν εξηγείται η εμμονή του με τους πρωταθλητές Ισπανίας. Χθες, ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είδε τον πρώτο του βασικό στόχο από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου να ανακοινώνεται από την Μπάγερν Μονάχου και σε λιγότερο από ένα 24ωρο έβαλε
σε εφαρμογή το plan B.

Τα βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» κατέθεσαν επίσημη πρόταση στην «Μπάρτσα», ύψους 26 εκ. λιρών, προκειμένου να εντάξουν στο δυναμικό τους το Σεσκ Φάμπρεγας. Ο Ισπανός διεθνής μέσος, που ξεκίνησε βασικός σε 38 ματς της περασμένης σεζόν με τους πρωταθλητές της πριμέρα ντιβιζιόν, είναι αλήθεια ότι δεν έχει βρεθεί στο «πικ» της φόρμας του στα δύο χρόνια που βρίσκεται στο «Καμπ Νου» από τότε που «μετακόμισε» από την Άρσεναλ.

«Έχω τονίσει επανειλλημένα ότι είμαι ευτυχισμένος στην Μπαρτσελόνα» τόνισε τον περασμένο μήνα ο Φάμπρεγας, ο οποίος σύμφωνα με τον Μόιες μπορεί να καλύψει επάξια το κενό του Πολ Σκόουλς. «Όποιος λέει ότι ετοιμάζομαι να φύγω δεν με γνωρίζει και ποτέ δεν έχει μιλήσει μαζί μου» πρόσθεσε ο Φάμπρεγας.
Keywords
Τυχαία Θέματα