Λοβέρδος: Το ΠΑΣΟΚ είναι φορέας μας πορείας δύσκολης αλλά και αναπτυξιακής

21:46 29/4/2012 - Πηγή: E-Typos
"Εμείς είμαστε φορείς μίας πορείας δύσκολης, μιας πορείας όμως που προϋποθέτει την εφαρμογή ενός προγράμματος για μια χώρα όχι γονατισμένη με τους πολίτες να μένουν όρθιοι και που από τον Μάιο θα ξεκινήσει αναπτυξιακά βήματα" δήλωσε στα ΜΜΕ της Σάμου ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος λίγο πριν επισκεφθεί τον Μαραθόκαμπο και στη συνέχεια την Πόλη της Σάμου όπου θα μιλούσε σε φίλους και μέλη του κόμματος.

Ο κ. Λοβέρδος
σημείωσε ότι υπάρχουν τρεις τρόποι για να πορευτεί η χώρα μετά τις εκλογές:

Ο ένας είναι ο καταστροφικός δηλαδή μια χώρα που δεν θα έχει κυβέρνηση, δεν θα υπάρχει προοπτική συγκυβέρνησης και τα κόμματα θα είναι μειοψηφία στη βουλή και το λαό.

Ο 2ος θα είναι παρά πολύ δυσάρεστος αφού θα υπάρχει κοινοβουλευτική πλειοψηφία αλλά λαϊκή μειοψηφία και το σύνολο των δυνάμεων που θα έχουν κοινή πορεία θα είναι κάτω από το 50% άρα σε σύντομο χρονικό διάστημα η χώρα θα οδηγηθεί ξανά στις κάλπες χάνοντας πολύτιμο χρόνο.

Ο 3ος τρόπος είναι ο δυσάρεστος που προτείνει το ΠΑΣΟΚ δήλωσε μεταξύ άλλων. Σε σχετική ερώτηση για τα προβλήματα των ασφαλισμένων με την ενοποίηση των ταμείων δήλωσε ότι ο ΕΟΠΥΥ είναι η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας που όμως συναντά την αντίδραση από τους γιατρούς που δεν συμβάλλονται με τον οργανισμό.

Ο υπουργός ήταν κατηγορηματικός ότι αν σε περίπτωση συνεχίσουν την άρνησή τους να υπογράψουν συμβάσεις με τον ΕΟΠΥΥ θα τους αφαιρέσει το δικαίωμα της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης.

Τέλος ο κ. Λοβέρδος αναφέρθηκε στη μεγάλη καμπάνια που έχει ξεκινήσει το υπουργείο του για τον ιατρικό έλεγχο για μεταδιδόμενα νοσήματα στους οικονομικούς μετανάστες.
Keywords
Τυχαία Θέματα